ΧΑΜΟΣ: Άνω – κάτω έγινε η Κάρπαθος με την 15χρονη Ουκρανέζα!


ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ!

Συνεχίζονται οι απολογίες των εμπλεκομένων σε συνεύρεση μαζί της, αλλά στη μικρή κοινωνία του νησιού όλοι θεωρούνται «ύποπτοι»! Αφέθηκε ελεύθερος 67χρονος ξενοδόχος...
Δεν έχει τέλος η υπόθεση της σεξουαλικής συνεύρεσης Καρπάθιου με μια 15χρονη Ουκρανέζα, η οποία έφυγε από το σπίτι της και έφτασε στην Κω με τις «συμβουλές» δύο συμπατριωτισσών της και ενός Αλβανού. Και οι τρεις την κράτησαν με το ζόρι στο νησί και άρχισαν να την εκδίδουν σε άνδρες, με αποτέλεσμα, εκτός των άλλων, μόλις «έσκασε» η υπόθεση να γίνει ολόκληρο το νησί άνω κάτω!
Πολλοί βρέθηκαν μπλεγμένοι, αρχικά δύο γιατροί, και ακολούθως… μερικές δεκάδες. Έτσι πολλές οικογένειες δοκιμάζονται, αφού όλα τα ονόματα είναι γνωστά στο νησί, ενώ άλλες ήδη διαλύθηκαν!
Οι κατηγορούμενοι, που εδώ και μήνες καλούνται σε απολογία, είναι 28, αλλά στην Κάρπαθο εκείνο που λέγεται, μεταξύ σοβαρού και αστείου, είναι ότι το ζητούμενο δεν είναι ποιοί συνευρέθηκαν με τη 15χρονη Ουκρανέζα, αλλά ποιοί δεν συνευρέθηκαν! Και σε τέτοιο είδους θέματα οι γυναίκες είναι αετοί και «βλέπουν» από μακριά τι γίνεται. Το αν τελικά τα πράγματα στη μικρή κοινωνία του νησιού φθάσουν στα άκρα και αρχίσουν οι αιτήσεις διαζυγίων δεν είναι προβλέψιμο, αλλά ήδη δύο περιπτώσεις άρχισαν να συζητούνται, ενώ λέγεται ότι ετοιμάζονται κι’ άλλες.
Χθες είχε σειρά να απολογηθεί στον ανακριτή ένας 67χρονος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, που σύμφωνα με την κατηγορία, παραχωρούσε δωμάτια, έναντι αντιτίμου, για τις συνευρέσεις των συμπατριωτών του με τη 15χρονη!
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 67χρονος υποστήριξε ότι όχι μόνο δεν παρείχε διευκολύνσεις σε πράξεις ακολασίας, αλλά ούτε γνώριζε την υπόθεση, ούτε και την 15χρονη.
Μέχρι τώρα έχουν κριθεί προφυλακιστέοι πέντε κατηγορούμενοι, οι οποίοι οδηγήθηκαν στις φυλακές της Κω, αλλά λίγο αργότερα με βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Χθες, μετά την απολογία του, ο 67χρονος ξενοδόχος αφέθηκε ελεύθερος, αλλά δεν παύει να είναι κατηγορούμενος.
Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και μια δεύτερη Ουκρανέζα, 16χρονών, με «αφεντικά» δύο Καρπάθιους, που φαίνεται έκαναν χρυσές δουλειές. Γι’ αυτό και γίνεται πλέον λόγος για κύκλωμα με έντονη δραστηριότητα.
Σημειώνεται ότι το κουβάρι άρχισε να εξιχνιάζεται πέρυσι τον Σεπτέμβριο, όταν οι γονείς της 15χρονης άρχισαν να την αναζητούν μέσω της Ιντερπόλ. Και τελικά εντοπίσθηκε στην Κάρπαθο, οπότε και άρχισαν οι καυτές αποκαλύψεις, που σήκωσαν στο πόδι ολόκληρο το νησί!
rodosalarm.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου