Δήλωσε ότι θα σταματήσει να παρενοχλεί την νεαρή συνάδελφό του

Αποφασισμένος να σταματήσει να παρενοχλεί την νεαρή συνάδελφό του στέλνοντας της δεκάδες μηνύματα καθημερινά μέσω κινητού τηλεφώνου...
δήλωσε χθες ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου 54χρονος δικηγόρος κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν κατατεθεί σε βάρος του. 

Η υπόθεση η οποία είχε γίνει εφιάλτης για μία 30χρονη δικηγόρο της περιοχής μας, φαίνεται να φθάνει στο τέλος της, καθώς χθες το αρμόδιο δικαστήριο εξέτασε την κύρια αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που η ίδια είχε καταθέσει σε βάρος του 54χρονου συναδέλφου της, ενώ η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί το επόμενο διάστημα. 

Η 30χρονη κοπέλα δια μέσου του δικηγόρου της κ. Κώστα Κυπραίου είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα τα οποία εκδικάστηκαν προχθές από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της νεαρής δικηγόρου και με προσωρινή διαταγή του τον Μάιο του 2012 απαγορεύει στον 54χρονο δικηγόρο να της αποστέλλει το οποιοδήποτε μήνυμα με οποιοδήποτε περιεχόμενο, είτε γραπτό (sms) είτε προφορικό στο κινητό της τηλέφωνο, ή σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο αποκτήσει η 30χρονη στο μέλλον στο όνομά της, είτε από το δικό του κινητό τηλέφωνο είτε από οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο, κινητό ή σταθερό. Το δικαστήριο με την ίδια απόφασή του απαγορεύει επίσης στον 54χρονο να επικοινωνεί με την νεαρή δικηγόρο με οποιονδήποτε τρόπο μέχρι να συζητηθεί η κύρια αίτηση των ασφαλιστικών, κάτι το οποίο προσδιορίστηκε να γίνει στις 8 Οκτωβρίου 2012, ημερομηνία κατά την οποία η υπόθεση αναβλήθηκε και τελικά εξετάστηκε χθες. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η ζωή της νεαρής κοπέλας είχε μετατραπεί σε κόλαση καθώς τα τελευταία δέκα χρόνια ο 54χρονος δεν έχανε ευκαιρία να την παρενοχλεί είτε στέλνοντας μηνύματα μέσω του κινητού του τηλεφώνου είτε παρακολουθώντας κάθε της κίνηση. Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται και στην αίτηση, το τελευταίο διάστημα η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο, καθώς ο 54χρονος δεν δίσταζε ακόμη και να «στήνεται» έξω από το σπίτι της ακόμη και ακατάλληλες ώρες! Σε ό,τι δε αφορά τα μηνύματα που της έστελνε στο κινητό της, ήταν δεκάδες καθημερινά και είχαν από ερωτικό έως … προσβλητικό περιεχόμενο! 

Παρά τις όποιες ενέργειες ακόμη και μέσω του επιστημονικού τους συλλόγου, είχε προβεί η 30χρονη δικηγόρος ο 54χρονος συνέχιζε επίμονα να την παρενοχλεί με αποτέλεσμα η όλη υπόθεση να πάρει τελικά το δρόμο της δικαιοσύνης.
Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου