ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έκλεψαν δύο φορές το ίδιο μοτοποδήλατο!

Μια απίστευτη ιστορία κατέγραψε το αστυνομικό δελτίο συμβάντων το τελευταίο χρονικό διάστημα η οποία...
αφορούσε συμπολίτη μας, το μοτοποδήλατο του οποίου εκλάπη δύο φορές(!) μέσα σε ένα 24ωρο!
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η «Ρ» η υπόθεση, ξεκίνησε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν ο συμπολίτης μας, που διαμένει σε συνοικία της πόλης μας, κοντά στο 2ο Λύκειο της Ρόδου, βγήκε από το σπίτι του για να πάρει το μοτοποδήλατο που είχε σταθμευμένο έξω από το σπίτι του, για να μεταβεί στη δουλειά του. 

Όσο κι αν το αναζήτησε πάντως δεν μπόρεσε να το βρει, κατανοώντας έτσι έκπληκτος λίγο αργότερα ότι του το είχαν κλέψει. Αμέσως μετέβη στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, όπου και κατήγγειλε την κλοπή, δίνοντας έτσι αναλυτικά στοιχεία περιγραφής για το όχημά του. Κυκλοφορώντας όμως λίγες ώρες αργότερα, με έκπληξή του εντόπισε ο ίδιος το μοτοποδήλατο που είχε κάνει φτερά, να βρίσκεται εγκαταλελειμμένο, με σπασμένη την κλειδαριά του τιμονιού και χωρίς βενζίνη, περίπου 500 μέτρα μακριά από την είσοδο του σπιτιού του. 

Αμέσως, επικοινώνησε με την αστυνομία ενημερώνοντάς τους, ενώ το μετέφερε στο σπίτι του, όπου και στο στάθμευσε και πάλι στην κεντρική είσοδο. 
Οι… δράστες όμως δεν το έβαλαν κάτω όπως φάνηκε. Πήγαν εκ νέου τα ξημερώματα της Παρασκευής και αυτή τη φορά το… σήκωσαν και το πήραν ολόκληρο, χωρίς κανείς από τους περιοίκους να αντιληφθεί το παραμικρό. 

Στην ασφάλεια Ρόδου με τους οποίους επικοινώνησε ο ιδιοκτήτης του οχήματος, το πρωί αναφέροντας για δεύτερη φορά το περιστατικό οι αστυνομικοί δεν… πίστευαν σε αυτό που άκουγαν: Να του κλέψουν το μοτοποδήλατο, να το εντοπίσει την ίδια μέρα και να του το κλέψουν εκ νέου τα ξημερώματα της επόμενης.
rodiaki.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου