Τούρκοι δουλέμποροι φέρονται να κινούν τα νήματα


Σήμα στους αστυνομικούς του Τμήμα­τος Ασφαλείας Κω έδωσαν χθες οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος, προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν πέντε...
παράνομοι αλλοδαποί που φέρονταν να κυκλοφορούσαν στο νησί. Οι αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στην περιοχή και αφού εντόπισαν τους αλλοδαπούς, τους συνέ­λαβαν.
«Στο νησί φθάσαμε με σκάφος από την Τουρκία. Μας αποβίβασε ένας Τούρκος και έφυγε», φέρονται να υποστήριξαν οι πα­ράνομοι αλλοδαποί, απαντώντας σε σχετι­κές ερωτήσεις των αστυνομικών.
Οι λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν συ­γκεκριμένα, το πρωί της 28ης Ιανουαρίου έτους 2013, στην περιοχή Ψαλίδι της Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφα­λείας Κω. Οι πέντε αλλοδαποί, δύο άνδρες και τρεις γυναίκες, είναι όλοι υπήκοοι Συ­ρίας και μαζί τους είχαν και τρία παιδιά. Οι ηλικίες των ενήλικων είναι από 27 έως 63 ετών.
Με βάση τα όσα προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα οι μη νόμιμοι μετανά­στες, αναχώρησαν με πλωτό μέσο από τα Τουρκικά παράλια και αποβιβάστηκαν σε παραλιακή περιοχή της Κω. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της παράνομης εισόδου στη χώρα, ενώ για την υπόθεση ενεργεί­ται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Κω.
Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου