«Βάλατε ταφόπλακα στην Τήλο»


Επιστολή προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστή Μουσουρούλη απέστειλε η δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά- Αλιφέρη, με παράλληλη κοινοποίηση στους...
βουλευτές του νομού και το γραφείο του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Φώτη Χατζηδιάκου.Στην επιστολή της η δήμαρχος Τήλου, ζητά να αρθεί η αδικία όπως τη χαρακτηρίζει, που συντελείται εις βάρος της Τήλου σε ότι αφορά στην ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού. Στην επιστολή γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο παράδοξο γεγονός του να υπάρχουν τέσσερα προγραμματισμένα δρομολόγια κάθε Παρασκευή, ενώ από Τρίτη έως και Πέμπτη να μην υπάρχει κανένα μέσο μεταφοράς από και προς το νησί.
Η επιστολή
«Με μεγάλη μας έκπληξη είδαμε για μια ακόμη φορά η φωνή των ακριτών Τηλιακών να μην εισακούγεται !!! Παρ” όλες τις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές συνομιλίες με τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου σας βουλευτές, περιφέρεια και παρά τις διαβεβαιώσεις εκ μέρους της Δ/νσης Μεταφορών το τελικό αποτέλεσμα είναι άλλη μία ταφόπλακα για την ΤΗΛΟ!
Κύριε υπουργέ,
Θεωρείτε λογικό κάθε Παρασκευή η Τήλος να προσεγγίζεται τέσσερις φορές από πλοία ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ από την Ελληνική Πολιτεία (Δημόσια Υπηρεσία) ενώ από Τρίτη έως Παρασκευή δεν υπάρχει μέσο μεταφοράς από και προς την πρωτεύουσα του Νομού;
Ποιά συμφέροντα εξυπηρετούνται; Σίγουρα όχι των Τηλιακών!
Να σημειωθεί ότι τα τελευταία τουλάχιστον τρία χρόνια, τα ενδοδωδεκανησιακά επιδοτούμενα δρομολόγια ήταν κάθε Τρίτη και Πέμπτη και πάνω σε αυτό το δεδομένο δρομολογήθηκαν Παρασκευή και Δευτέρα, τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια του κορμού.
Κύριε υπουργέ,
Επιτέλους! Απαιτούμε να αρθεί η αδικία αυτή για το νησί μας άμεσα!», αναφέρει στην επιστολή της η δήμαρχος Τήλου.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου