Η άτακτη 72χρονη σκόρπισε 2 εκατ. ευρώ για τον εραστή της!


Νέες αποκαλύψεις από τον 28χρονο που φαίνεται ότι ανατρέπει τα μέχρι τώρα γνωστά. Από γνωστή οικογένεια και όχι 60 χρονών!...
Σάλος έχει προκληθεί στο Νησί των Ιπποτών με το «καυτό» θέμα γνωστής businesswoman η οποία υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα εκβιασμού προκειμένου να μη βγει στη δημοσιότητα ροζ DVD που την απαθανάτιζε σε ερωτικές στιγμές με τον παράνομο εραστή της. Η υπόθεση, που αποτελεί θέμα συζήτησης σε ολόκληρη τη Ρόδο, παίρνει νέες διαστάσεις καθώς όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως. Σύντομα μάλιστα θα υπάρξουν νέες εξελίξεις, αφού το θέμα θα φτάσει στα δικαστήρια.
Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς της ξενοδόχου, ο 28χρονος Γ.Β., εκ των βασικών εμπλεκομένων στην υπόθεση, υποστηρίζει ότι προκειμένου να διατηρήσει παράνομη σχέση με γνωστό επιχειρηματία της Ρόδου (που είναι παντρεμένος και αρκετά νεότερός της), η γνωστή επιχειρηματίας «φέσωσε» με μεγάλα χρηματικά ποσά ακόμη και φίλους της - μεταξύ των οποίων και η μητέρα του ίδιου. Εξάλλου, υποστηρίζει πως σκαρφίστηκε την ιστορία με το ροζ DVD προκειμένου να αποφύγει την αποπληρωμή των δανεικών της, που αγγίζουν το μισό εκατομμύριο ευρώ.
Ο ίδιος έχει καταθέσει μήνυση εναντίον της για τα αδικήματα της απειλής, της εξύβρισης, της υπεξαίρεσης, της κλοπής, της απάτης και της παρακώλυσης άσκησης δικαιώματος, με αποτέλεσμα να σφραγιστούν οι επιταγές της.
Είναι χαρακτηριστικό ότι προκειμένου να προστατευτεί η ταυτότητα της 72χρονης, η οποία είναι γόνος παραδοσιακής επιχειρηματικής οικογένειας του νησιού, τα στοιχεία της υπόθεσης φαίνεται να βγήκαν στη δημοσιότητα αρχικά παραποιημένα: αναφερόταν ως ιδιοκτήτρια εργοστασίου (η ίδια δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού), ενώ διαφορετικά ήταν τα στοιχεία και για την ηλικία της.
«Τα τελευταία χρόνια η ξενοδόχος αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα λόγω κακοδιαχείρισης, αλλά και υπερβολικής σπατάλης για την ικανοποίηση των ερωτικών της σκοπών με τον κρυφό εραστή της» λέει στην «Εspresso» ο 28χρονος Γ.Β. «Για τον λόγο αυτό έχει προχωρήσει σε εκποίηση ακινήτων, αλλά και σε δανεισμό από οικεία και μη πρόσωπα. Το συνολικό χρέος της προς ιδιώτες, τράπεζες, αλλά και το Δημόσιο ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ, και αυτό είναι γνωστό σε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο της Ρόδου».
Σύμφωνα με τον Γ.Β., η γνωριμία του με τη γνωστή ξενοδόχο έγινε μέσω της μητέρας του, που επί σειρά ετών ήταν η στενότερη φίλη της 72χρονης, καθώς η οικογένειά του διατηρεί σπίτι στο Νησί των Ιπποτών. «Η μητέρα μου έχει καταφέρει να αποταμιεύσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Πριν από δύο περίπου χρόνια η 72χρονη την έπεισε να της διαθέσει νομίμως και ατόκως, μέσω επιταγών και ιδιωτικού συμφωνητικού, μισό εκατομμύριο ευρώ. Ως εγγύηση η γνωστή επιχειρηματίας της παραχώρησε ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξίας, καθώς και κοσμήματα. Λίγο πριν τη λήξη της πρώτης επιταγής, η ξενοδόχος τηλεφώνησε στη μητέρα μου και της είπε πως τα οικονομικά αλλά και τα ερωτικά της δεν πήγαιναν καθόλου καλά. Οταν ενημερώθηκα για όλα αυτά, της τηλεφώνησα και εκείνη αφού με καθησύχασε, με παρακάλεσε να πάω στη Ρόδο».
Οπως υποστηρίζει ο 28χρονος, σε κάποιο από τα ραντεβού τους βρέθηκε προ... εκπλήξεως! «Κατάλαβα πως οι σκοποί της ήταν καθαρά ερωτικοί. Μου είπε πως τη γοήτευε η παρουσία μου. Μάλιστα, αντί για το κανονικό μου όνομα, άρχισε να με φωνάζει “Τζούλιαν Κέι”, όπως έλεγαν και τον Ρίτσαρντ Γκιρ στην ταινία “Αμέρικαν Ζιγκολό”. Ακόμα και στα μηνύματα που μου έστελνε στο κινητό με έλεγε “Τζούλιαν Κέι” Ενημέρωσα τη μητέρα μου και έφυγα για την Αθήνα. Η 72χρονη όμως, εξοργίστηκε από την απόρριψη».
Την εξαγρίωσε η απόρριψη
Ο 28χρονος δηλώνει στην «Espresso» πως μετά την ερωτική απόρριψη, η ηλικιωμένη ξενοδόχος προχώρησε ακόμη και σε κλοπή του πολυτελούς αυτοκινήτου το οποίο είχε παράσχει ως ενέχυρο στη μητέρα του, ενώ την ίδια στιγμή σκαρφίστηκε το σενάριο για το καυτό DVD.
«Οταν έκλεψε το αυτοκίνητο, μέσα σε αυτό υπήρχαν πολύτιμα προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, αλλά και κοσμήματα μεγάλης αξίας της μητέρας μου, που εκείνες τις μέρες ετοιμαζόταν να μετακομίσει στο σπίτι μου στην Αθήνα. Μόλις αντιληφθήκαμε τι είχε συμβεί καταθέσαμε τη μήνυση εναντίον της. Τότε, προκειμένου να γλιτώσει τις επιπτώσεις, κατασκεύασε το σενάριο για τις απειλές και το υποτιθέμενο ροζ DVD που περιέχει προσωπικές της στιγμές με τον εραστή της».
Ολες οι λεπτομέρειες, εξάλλου, παρατίθενται και στη μηνυτήρια αναφορά που έχει κατατεθεί από την οικογένεια του 28χρονου στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ν. Ρόδου.
Υποστήριζε ότι την εκβίαζαν
Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει στην «Espresso» ο συνήγορος της γνωστής ξενοδόχου, Στέλιος Αλεξανδρής, η πελάτισσά του είχε συνάψει εξωσυζυγική σχέση την οποία είχε εξομολογηθεί σε φίλους της, που εκμεταλλεύτηκαν τα όσα γνώριζαν και αφού την παρακολούθησαν, κατάφεραν να μαγνητοσκοπήσουν κρυφά τις ερωτικές της περιπτύξεις.
Ετσι, έχοντας το καυτό υλικό στα χέρια τους, την επισκέφτηκαν στο γραφείο της και απαίτησαν το ποσό των 500.000 ευρώ προκειμένου να μη δημοσιοποιήσουν το ροζ DVD. Η ίδια υποστηρίζει πως έπειτα από αλλεπάλληλους εκβιασμούς, αναγκάστηκε να δώσει τα χρήματα, χωρίς όμως να υπολογίζει πως οι εκβιαστές της θα ζητούσαν ακόμη μεγαλύτερα ποσά προκειμένου να μη δημοσιοποιηθεί το επίμαχο DVD και να μη μάθει κάτι ο άντρας και τα παιδιά της. Η γνωστή ξενοδόχος έχει καταφύγει στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών ζητώντας την ποινική δίωξη τριών ατόμων για τις πράξεις της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και της κακουργηματικής εκβίασης.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου