ΡΟΔΟΣ: Ο γαμπρός πήρε προκαταβολή από την προίκα και εξαφανίσθηκε


Με 80.000 ευρώ και δώρο τζιπ από τον παραλίγο πεθερό βρίσκεται στην Ιταλία για …δουλειές! Διαμήνυσε πάντως ότι γάμος δεν θα γίνει!
Ενώ όλες οι προετοιμασίες για το γάμο είχαν ολοκληρωθεί και απέμενε μόνο η διανομή των προσκλητηρίων, χάθηκαν τα ίχνη του γαμπρού! Και φυσικά γάμος χωρίς γαμπρό δεν μπορεί να γίνει. Έτσι, το τυπογραφείο που είχε αρχίσει να τυπώνει τα προσκλητήρια με ημερομηνία την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου, πήρε εντολή να διακόψει την εκτύπωση «μέχρι νεωτέρας»!
Μάλιστα, ο …περιζήτητος γαμπρός ζήτησε και έλαβε ως προκαταβολή από την προίκα το όχι ευκαταφρόνητο ποσό των 80.000 ευρώ, με τη δικαιολογία ότι ήθελε να μεταβεί στην Ιταλία, προκειμένου να κλείσει μια καλή δουλειά στον τομέα του εμπορίου που δραστηριοποιείτο.
Ο πεθερός, με την παρότρυνση και της κόρης του, μέλλουσας νύμφης, πείσθηκε και έδωσε στον μέλλοντα γαμπρό του τις 80.000 ευρώ και επί πλέον του μεταβίβασε το δικό του αυτοκίνητο τζιπ, προκειμένου να μεταβεί στην Ιταλία μέσω Πάτρας, έτσι ώστε να μπορεί να κινείται άνετα και να κάνει τις δουλειές του, με την ιταλική αντιπροσωπεία.
Η αποχώρηση του γαμπρού από τη Ρόδο έγινε στις 20 Ιανουαρίου, επιβεβαιώθηκε ότι πράγματι επιβιβάσθηκε, έχοντας μαζί του και το τζιπ, σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτρα- Αγκόνα, αλλά από την επομένη τα ίχνη του χάθηκαν! Φρόντισε πάντως να ενημερωθούν η μέλλουσα νύμφη και ο παραλίγο πεθερός του ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει, οπότε ούτε ο γάμος θα γίνει.
Ο δραπέτης γαμπρός επικοινωνεί με τους γονείς του, οι οποίοι προσπαθούν να τον πείσουν να επιστρέψει και να γίνει κανονικά ο γάμος, αλλά ο ίδιος είναι αμετάπειστος! Κι’ όλα αυτά ενώ προηγήθηκε γνωριμία και αρραβώνας επί δύο χρόνια.
Στη γειτονιά του, στο κέντρο της πόλης, κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο, με το οποίο αναχώρησαν μαζί από τη Ρόδο.
Στην παρότρυνση των συγγενών του να επιστρέψει τις 80.000 ευρώ και το τζιπ, ο γαμπρός απαντά ότι αυτά είναι πολύ λιγότερα από την αξία των δώρων που έκανε στην τέως, πλέον, αρραβωνιαστικιά του!
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου