Πετάς τα σκουπίδια σου; Θα πληρώσεις!


Έρχονται τα πρώτα πρόστιμα για τους ασυνεπείς δημότες, οι οποίοι αγνόησαν τις οδη­γίες που δόθηκαν από τη δι­εύθυνση καθαριότητας για την αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων.

Με νέα ανακοίνωση που εξέδω­σε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιάννης Περδίκης, προειδοποιεί ότι οι πρώτοι παραβάτες εντοπί­στηκαν και έχει ήδη δρομολογη­θεί η διαδικασία για την επιβολή των νόμιμων προστίμων. Μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα και φω­τογραφίες από σημεία της πόλης, όπου δημότες πέταξαν στους κά­δους ογκώδη αντικείμενα και κλα­διά.
Η ανακοίνωση
«Έχει επισημανθεί πολλές φο­ρές ότι τα όποια προβλήματα υπάρχουν στον τομέα της καθαρι­ότητας της πόλης είναι συνάρτη­ση όχι μόνο της αντίστοιχης υπη­ρεσίας του Δήμου Ρόδου, αλλά και της συμπεριφοράς των πολιτών. Σε αυτό το πλαίσιο έγιναν επα­νειλημμένες εκκλήσεις για επι­κοινωνία με την υπηρεσία όσων έχουν ογκώδη αντικείμενα ή κλα­διά προς αποκομιδή, για τα οποία πρέπει να γίνει ειδικό δρομολόγιο κάθε φορά, αφού τα απορριμματο­φόρα δεν δέχονται τέτοιου είδους απορρίμματα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα επι­βάρυνσης της εικόνας της πόλης από τη συμπεριφορά ορισμένων συμπολιτών μας αποτελούν οι ει­κόνες που εμφανίζονται στις φω­τογραφίες που ελήφθησαν σήμε­ρα, Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου, από δύο σημεία στην πόλη της Ρόδου και συγκεκριμένα επί της οδού Στεφάνου Καζούλη και πίσω από το κατάστημα Bazaar, τα οποία εί­χαν καθαριστεί μόλις την προη­γούμενη μέρα.
Επισημαίνεται ότι οι υπεύθυνοι έχουν ήδη εντοπιστεί και θα τους επιβληθούν τα νόμιμα πρόστιμα».
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου