«Μπουρλότο» έγινε σταθμευμένο όχημα


Στις φλόγες τυλίχθηκε χθες το πρωί αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο Ρόδου. Ο οδηγός του οχήματος που επισκέφθηκε το νησί...
προκειμένου να τακτοποιήσει εργασιακές του υποχρεώσεις πήγε να βάλει μπροστά το αμάξι του, όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες!
Οδηγός και συνοδηγός βγήκαν αμέσως από το όχημα, και άρχισαν να σβήνουν τη φωτιά με έναν πυροσβεστήρα.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 12.20 το πρωί, και ενώ το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στη δεξιά πλευρά του Δημαρχιακού Μεγάρου Ρόδου, έξω ακριβώς από το Δημοτικό Θέατρο. Οδηγός και συνοδηγός μπήκαν στο αυτοκίνητο και ο οδηγός αφού έβαλε τα κλειδιά στη μίζα και τα γύρισε προκειμένου να ξεκινήσει, αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες. Αμέσως οι δύο τους βγήκαν από το όχημα, καταφέρνοντας να γλιτώσουν χωρίς να αποκομίσουν ούτε μία γρατζουνιά!
Ακολούθως οι επισκέπτες του νησιού έπιασαν έναν πυροσβεστήρα και με τη βοήθεια ενός δημοτικού αστυνόμου που βρισκόταν στην περιοχή έσβησαν τη φωτιά, χωρίς αυτή να επεκταθεί περαιτέρω. Το όχημα υπέστη ζημιά στο μπροστινό του μέρος στα δεξιά, ενώ η πυρκαγιά εκτιμάται πως εκδηλώθηκε ύστερα από τη διαρροή υγρών από το αυτοκίνητο. Το σωληνάκι της βενζίνης φέρεται να τρύπησε με αποτέλεσμα να σημειωθεί διαρροή καυσίμων. Εξαιτίας αυτού το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου προκειμένου να διερευνήσουν εάν και εφόσον υπήρχε κάτι αξιοσημείωτο στην εκδήλωση της φωτιάς. Λίγο αργότερα αποχώρησαν αφού το περιστατικό φέρεται να εκδηλώθηκε από καθαρά μηχανικά αίτια.
proodos.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου