ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δικηγόρος μήνυσε δικηγόρο!


ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ...

Στο σκαμνί του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Δωδεκανήσου,που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη στο νησί της Ρόδου, θα καθίσει δικηγόρος από την Κάλυμνο, η οποία κατηγορήθηκε από ιδιαίτερα γνωστό δικηγόρο του νησιού της Ρόδου, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήσμισης.Η δικηγόρος καλείται ενώπιον της Δικαιοσύνης, προκειμένου να απολογηθεί για το αν υποστήριξε πως ο γνωστός δικηγόρος της Ρόδου, εμπλέκεται σε παραδικαστικό κύκλωμα!
Όλα ξεκίνησαν στο γραφικό νησί της Κω, προ λίγων ετών, όταν και οι δύο δικηγόροι βρισκόντουσαν στο νησί, στο πλαίσιο εκδίκασης διαφόρων υποθεσεών τους. Με βάση τις πληροφορίες, η δικηγόρος από την Κάλυμνο είχε έρθει αντιμέτωπη – στις δικαστικές αίθουσες – με τον γνωστό δικηγόρο από τη Ρόδο, αρκετές φορές. Στο πλαίσιο εξέτασης συγκεκριμένης υπόθεσης στην οποία δεν ήταν «αντίπαλός της» ο μηνυτής, αλλά κάποιος συνεργάτης του, η κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε πως ο συγκεκριμένος δικηγόρος εμπλέκεται στο παραδικαστικό κύκλωμα! Τότε ήταν που άνοιξε ο ασκός του Αιόλου.
Ο συνεργάτης του γνωστού δικηγόρου από τη Ρόδο, αλλά και άλλοι – παρόντες στην αίθουσα – φέρονται να τον ενημέρωσαν για τα όσα είχαν ειπωθεί. Ο ίδιος ζήτησε τότε εγγράφως από τη συνάδελφό του να αναιρέσει τα όσα είπε, διαφορετικά θα της υπέβαλε μήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.
Η δικηγόρος φέρεται να απάντησε και εκείνη εγγράφως, ξεκαθαρίζοντας πως ουδέποτε υποστήριξε κάτι τέτοιο και γι’ αυτό δεν χρειαζόταν να αναιρέσει. Ακολούθως, ο γνωστός δικηγόρος από τη Ρόδο, υπέβαλε μήνυση, αφού ήταν σίγουρος για τα όσα φέρεται να είπε η συνάδελφός του και κάλεσε μάλιστα για μάρτυρες την πρόεδρο της έδρας, αλλά και τον Εισαγγελέα, που φέρονται να άκουσαν τα όσα υποστήριξε η δικηγόρος. Η υπόθεση από ‘κει και πέρα πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης και την Τρίτη εισάγεται στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Δωδεκανήσου, το οποίο συνεδριάζει στο νησί της Ρόδου. Συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης είναι ο δικηγόρος Δημήτρης Ράπτης, ενώ πολιτική αγωγή είναι ο Μανόλης Κουτσούκος.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου