Πολύς κόσμος στην κοπή της πίτας του Μεσαιωνικού Ρόδου. Παρά την κρίση συνεχίζει…


Έγινε χθες στην καφετέρια Cavaliere η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας του συλλόγου Μεσαιωνικό Ρόδο. Στην εκδήλωση συμμετείχαν πολλά μέλη και φίλοι του γνωστού πολιτιστικού συλλόγου.
Αρχικά έγινε προβολή βίντεο για τις δράσεις του συλλόγου μέχρι σήμερα. Στη συνέχεια η πρόεδρος του Μεσαιωνικού Ρόδου, κ. Άννα Αχιολά αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου την προηγούμενη χρονιά, καθώς και για τις μελλοντικές προοπτικές του συλλόγου. Λόγω έλλειψης κονδυλίων, την περασμένη χρονιά δεν πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις προηγούμενων ετών, ωστόσο πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία το παιχνίδι αναζήτησης του Δράκου, η μυστηριώδης περιπλάνηση στην τάφρο, η συμμετοχή στο κανάλι National Geographic,καθώς και η συμμετοχή στην Μηχανή του Χρόνου(στα χνάρια του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς).
Η κυρία Αχιολά έκανε μια σύντομη αναδρομή στο φεστιβάλ το οποίο ξεκίνησε το 2005 και με τις αναρίθμητες υψηλής ποιότητας εκδηλώσεις προάγει τον πολιτισμό και τη Ρόδο σε όλο τον κόσμο. Στις άμεσες προοπτικές του Μεσαιωνικού Ρόδου, είναι συνεργασία με φορείς όπως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ΕΣΠΑ, ο Δήμος Ροδίων καθώς και το Επιμελητήριο, προκειμένου να βρεθούν κονδύλια για τη συνέχιση του φεστιβάλ.
Η πρόεδρος του Μεσαιωνικού Ρόδου Άννα Αχιολά βραβεύει τον Θάνο Παπουδράνο

Η κυρία Αχιολά τόνισε την μεγάλη βοήθεια των εθελοντών και χορηγών, τους οποίους και ευχαρίστησε. Για την συμβολή και βοήθεια στο Μεσαιωνικό Ρόδο, βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα ο Θάνος Παπουδράνος, αρχηγός του πρώτου συστήματος προσκόπων Ιαλυσού.
Το φλουρί έπεσε στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Γάκη

Φωτεινή και Γεωργία Γαμπεράκη (μέλη του Μεσαιωνικού Ρόδου)
rodosalarm.
Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου