ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ-Αθώος δηλώνει ο Ελληνογερμανός


Αθώος φέρεται να δηλώνει ο νεαρός Ελληνογερμανός που κατηγορείται πως απο­πειράθηκε να αποπλανήσει ανήλικο κοριτσάκι κατά τον εορτασμό του πα­νηγυριού του Αγίου Ιωάννη στο νησί της Χάλκης.

Ο νεαρός, που αναμένεται – με βά­ση πληροφορίες – να κληθεί ενώπιον του Ανακριτή Ρόδου, προκειμένου να απολογηθεί, φέρεται να είναι έτοιμος να πράξει τα όσα προβλέπει ο νόμος. Η απολογία του 19χρονου αναμένεται να πραγματοποιηθεί ύστερα και από την ολοκλήρωση πραγματογνωμοσύ­νης που είχε διαταχθεί και βρισκόταν σε εξέλιξη.
Ο νεαρός Ελληνογερμανός είχε κα­τηγορηθεί για το αδίκημα της απο­πλάνησης ανηλίκου από την μητέρα ενός 15χρονου κοριτσιού. Η υπόθε­ση, που είχε καταγγελθεί στους αρ­μοδίους προ περίπου δύο ετών, κρα­τήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό και μακριά από τα φώτα της δημοσιό­τητας μέχρι και σήμερα.
Όλα φέρονται να ξεκίνησαν προ πε­ρίπου δύο ετών όταν η μητέρα ενός 15χρονου κοριτσιού από τη Ρόδο κα­τήγγειλε έναν 19χρονο Ελληνογερμα­νό – κάτοικο επίσης Ρόδου – για την τέλεση του αδικήματος της αποπλά­νησης. Η μητέρα του ανήλικου φέ­ρεται να υποστήριξε πως το ενήλι­κο αγόρι επιχείρησε να βιάσει το μι­κρό της κοριτσάκι, αφού – μεταξύ άλ­λων – κατηγορείται ότι έπιασε τα χέ­ρια της και να τα τοποθέτησε πάνω στα γεννητικά του όργανα!
Ο (τότε) 19χρονος νεαρός, με την ολοκλήρωση της πραγματογνωμοσύ­νης, αναμένεται να απολογηθεί ενώ­πιον του Ανακριτή Ρόδου. Ο ίδιος φέ­ρεται να υποστηρίζει πως είναι αθώ­ος, αλλά και ότι υπάρχουν αρκετοί μάρτυρες που επιβεβαιώνουν πως «όλο το βράδυ δεν σηκώθηκε από την καρέκλα του». Σε βάρος πάντως του 19χρονου, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της αποπλάνησης ανηλί­κου.
Τον 19χρονο εκπροσωπεί νομικά ο δικηγόρος Γιάννης Χαρίτος, ενώ την 15χρονο ο Μάριος Μαραβέλιας.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου