ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ερώτηση στη Βουλή για …εξισλαμισμό μαθητών της Ρόδου!


Στο στόχαστρο το Βενετόκλειο γιατί μαθητές του επισκέπτονται τζαμιά! Γίνεται και λόγος για εξοργισμένους γονείς που σκέπτονται να αποταθούν στη Δικαιοσύνη...
Οι μαθητές της Ρόδου διατρέχουν άμεσο κίνδυνο εξισλαμισμού γιατί στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος επισκέπτονται τζαμιά και ενημερώνονται για την ιστορία του, αλλά και για άλλες θρησκείες!
Αυτό υποστηρίζει, με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, η βουλευτής της Χρυσής Αυγής και σύζυγος του αρχηγού κόμματος Ν. Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, ζητώντας εξηγήσεις από τους Υπουργούς Παιδείας, Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Εξωτερικών.
Στην ερώτησή της η κ. Ελένη Ζαρούλια αναφέρεται ειδικά στο Βενετόκλειο Γυμνάσιο – Λύκειο Ρόδου και μάλιστα κάνει λόγο για δημοσίευμα (;), σύμφωνα με το οποίο εξοργισμένοι γονείς των μαθητών είναι έτοιμοι να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη!
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στην ερώτησή της η βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφέρει τα εξής:
«Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι γονείς των μαθητών του Βενετοκλείου Γυμνασίου της ρόδου είναι ιδιαίτερα εξοργισμένοι, επειδή, για λόγους που δεν τους έχουν γνωστοποιηθεί, το σχολείο ακολουθεί μια ιδιότυπη εκπαιδευτική μέθοδο. Έτσι, προφανώς στο πλαίσιο της γνωριμίας των νεαρών μαθητών με τον πολυπολιτισμό και δη τον ισλαμισμό, γίνονται εκπαιδευτικού τύπου εκπαιδευτικές επισκέψεις από ομάδες Χριστιανών μαθητών στο Ιμπραήμ τζαμί και αντίστοιχα μουσουλμάνοι μαθητές επισκέπτονται εκκλησίες και Χριστιανικά μνημεία. Υπάρχει, όμως μία μικρή αλλά πολύ σημαντική διαφορά, αφού ενώ για τους μουσουλμάνους μαθητές αυτού του είδους η εκπαιδευτική δραστηριότητα είναι προαιρετική, οι Χριστιανοί μαθητές υποχρεώνονται στην «παρακολούθηση» του εκπαιδευτικού αυτού προγράμματος. Οι γονείς είναι εξοργισμένοι με την Διεύθυνση του Βενετοκλείου Γυμνασίου και μερικοί εξ αυτών σκέφτονται να αποταθούν στην Δικαιοσύνη για απόπειρα εξισλαμισμού των παιδιών τους!
Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:
1) Αληθεύει το δημοσίευμα και αν ναι, υπάρχει σχετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας που να επιβάλλει στους Χριστιανούς την παρακολούθηση τέτοιων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και να αφήνει ελεύθερους τους μουσουλμάνους μαθητές να επιλέξουν αν θα ακολουθήσουν αυτού του τύπου τις εκπαιδευτικές ενασχολήσεις.
2) Από πότε ισχύει μέσα στο πλαίσιο μιας εκπαιδευτικής ξενάγησης να συμπεριλαμβάνεται και η ανάγνωση του Κορανίου σε αλλόθρησκους, όπως εν προκειμένω, όπου κατά τις επισκέψεις των μαθητών δεν ξεναγήθηκαν απλώς στο θρησκευτικό μνημείο (τζαμί), αλλά έγιναν και άτυποι «μαθητές» του ιμάμη, ο οποίος τους διάβασε και το Κοράνι»
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου