ΧΑΜΟΣ: Συγκλονίζει η βόμβα για «στημένους αγώνες» του Διαγόρα!


Απίστευτη αποκάλυψη ότι «υπεγράφησαν και συμφωνητικά». Υπό προστασία ο μάρτυρας που έκανε την αποκάλυψη σε εφέτη ανακριτή...
Κυριολεκτικά ως βόμβα έσκασαν οι αποκαλύψεις ότι το 2009 και το 2010 ο Διαγόρας και ο Εθνικός Αστέρας, έστησαν τους μεταξύ τους ποδοσφαιρικούς αγώνες υπογράφοντας μάλιστα συμφωνητικά! Προφανώς α υποτιθέμενα συμφωνητικά υπεγράφησαν από τους τότε προέδρους των δύο ομάδων Κώστα Χρυσοχοϊδη και Νίκο Παπαδόπουλο, για να είναι σίγουροι ότι θα τηρηθούν τα συμφωνηθέντα (;) και δεν θα ξεγελάσουν ο ένας τον άλλον!
Όμως το επιχείρημα αυτό πάσχει, διότι κι’ αν ακόμα δεν ετηρούντο όσα συμφώνησαν γραπτώς για να «στήσουν» τους δύο αγώνας, ποια αξία μπορεί να είχαν τα υπογεγραμμένα συμφωνητικά; Σε ποια ποδοσφαιρική ή δικαστή αρχή θα εμφανιζόταν ο …εξαπατηθείς για να ζητήσει το …δίκιο του; Δεν γνώριζαν και οι δύο πρόεδροι ότι τέτοιου είδους συμφωνητικά είναι αυτοκαταστροφικά και πώς θα έβρισκαν και οι δύο μεγάλους μπελάδες; Αυτή η πρώτη λογική εξήγηση της πρωτοφανούς υπόθεσης – εκτός και αν πρόκειται για κάτι άλλο…
Οι παραπάνω αποκαλύψεις – βόμβα, πρωτοφανείς και ανήκουστες, δεν δημοσιοποιήθηκαν με ψιθύρους, αλλά κατά τη διάρκεια της αθλητικής εκπομπής της τηλεόρασης του Σκάι, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ενώ χθες αναρτήθηκαν και στο site του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού, Skai.gr.
Μετά από λίγο που έσκασε η βόμβα, βγήκαν τηλεφωνικά την εκπομπή οι κ. Κ. Χρυσοχοϊδης, που ήταν τότε πρόεδρος του Διαγόρα (2009 – 2010) και ο τερματοφύλακας του Εθνικού Αστέρα Θεόδωρος Γκίτκος και διέψευσαν κατηγορηματικά ότι έστησαν δύο αγώνες των ομάδων τους και μάλιστα υπογράφοντας συμφωνητικά!
Ωστόσο, οι εντυπώσεις έως ένα μεγάλο βαθμό έμειναν και ήδη συζητούνται σε όλη την Ελλάδα, καθώς ελέχθησαν και άλλα που φαινομενικά κλόνιζαν τις διαψεύσεις.
Συγκεκριμένα, υποστηρίχθηκε από αθλητικούς παράγοντες που βρίσκονταν στο πάνελ της εκπομπής, ότι ο μάρτυρας που κατέθεσε σε εφέτη ανακριτή, που την εποχή εκείνη ερευνούσε περιπτώσεις στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων, τέθηκε υπό προστασία, πράγμα που γίνεται μόνο όταν υπάρχουν στοιχεία και εξ αιτίας τους κινδυνεύει η ζωή του!
Προστατευόμενος μάρτυρας σημαίνει ακόμη ότι τηρείται η ανωνυμία του και σε πολλές περιπτώσεις έχει αστυνομική προστασία.
Ο ίδιος μάρτυρας στις δύο καταθέσεις που έδωσε στον εφέτη ανακριτή, στις 26 Οκτωβρίου 2012 και στις 23 Νοεμβρίου 2012, αναμιγνύει στην ίδια υπόθεση και τους προπονητές των δύο ομάδων Αντώνη Μανίκα και Σούλη Παπαδόπουλο. Και επί πλέον ότι ο τερματοφύλακας του Εθνικού Αστέρα Θεόδωρος Γκίτκος έχει μαγνητοφωνήσει τον τότε πρόεδρο της ομάδας του μέσα στα αποδυτήρια, τονίζονταςότι «υπάρχει ένα κύκλωμα στο χώρο του ποδοσφαίρου το οποίο μας εκβιάζει ότι αν μιλήσουμε μπορεί ακόμα και να μας σκοτώσουν, ή να μη βρούμε δουλειά σε άλλη ομάδα»!
Παρά τις διαψεύσεις του Κώστα Χρυσοχοίδη και του τερματοφύλακα Θεόδωρου Γκίτκου, η βόμβα που έσκασε , άφησε πίσω της πολλά τραύματα, δεδομένου μάλιστα ότι την εποχή εκείνη πολλά λέγονταν για στημένα ματς.
Συμπληρωματικές πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνεται έρευνα και για το ποιοί έπαιξαν στοίχημα και αν συνδέονται με α στημένα ματς.
Rodosalarm
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου