Μυστήριο με υπερχρέωση λογαριασμού 76χρονης ροδίτισσας

Τον… λογαριασμό του τηλεφώνου με τα μάτια της, είδε μια 76 χρονη γυναίκα από χωριό της κεντρικής Ρόδου, καθώς βρέθηκε χρεωμένη με ποσό...
πολλαπλάσιο απ’ ότι πληρώνει συνήθως. 
Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στην «Ροδιακή» οι συγγενείς της, η 76χρονη που διαμένει μόνη της σε ένα μικρό σπίτι, κλήθηκε να πληρώσει το ποσό των 230 ευρώ το οποίο αντιστοιχούσε σε πολλαπλές κλήσεις πολύ περισσότερες από τις συνηθισμένες. 

Η ίδια, δεν ξεπερνούσε ποτέ το ποσό των 30 – 40 ευρώ κάθε μήνα γεγονός που παραξένεψε και τους συγγενείς της οι οποίοι ζήτησαν και πήραν αναλυτική κατάσταση με τα τηλέφωνα που είχαν γίνει το τελευταίο δίμηνο. 

Εκεί, με έκπληξή τους, διαπίστωσαν ότι είχαν γίνει συνολικά 41 κλήσεις αξίας 200 περίπου ευρώ, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε αριθμό τηλεπαιχνιδιού γνωστού αθηναϊκού καναλιού έναντι υψηλής χρέωσης. 

Οι ώρες που είχαν γίνει οι κλήσεις αυτές ήταν από τις 3 έως και τις 4 τα ξημερώματα, την ώρα δηλαδή που η 76χρονη γυναίκα κοιμόταν. 

Στο σπίτι, δεν διαμένει κανένας άλλος ενώ η ίδια δήλωσε άγνοια στα παιδιά της για το γεγονός αυτό. 

Πάντως στην περιοχή, αναφέρθηκαν (σε διπλανό χωριό) και άλλα παρόμοια περιστατικά, χρέωσης στον λογαριασμό τηλεφωνίας γεγονός για το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει σχετική έρευνα τόσο από τις υπηρεσίες τηλεφωνίας, όσο και ενδεχομένως από την ίδια τη δικαιοσύνη στην οποία αναμένεται να προσφύγει η οικογένεια.

rodiaki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου