Κίνδυνος- θάνατος τα αδέσποτα κατσίκια στο δρόμο

Ανεξέλκτη είναι πλέον η κατάσταση.

Από θαύμα σώθηκε  ένας οδηγός, αφού «βούτηξε» μέσα στην αυλή ενός..
σπιτιού, προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση με ένα αδέσποτο ζώο. Tο όχημα κινείτο επί της Εθνικής οδού Ρόδου – Καλλιθέας, όταν λίγη ώρα μετά αδέσποτα κατσίκια «αποβιβάστηκαν» στην Εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου, στο ύψος που βρίσκεται το ΙΚΑ.
Το προηγούμενο, βράδυ ένα άλλο ατύχημα σημειώθηκε από διαφορετικά αίτια όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του (φέρεται να γλίστρησε) και συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα.            IMG_4264_resize DSCF5542_resizeDSCF5536_resize321331_451104794978221_1416617074_n

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε χθες στις 6 το πρωί και ενώ ο οδηγός ενός οχήματος χρώματος μπλε σκούρο κατευθυνόταν επί της οδού Ρόδου – Καλλιθέας, στο σημείο που βρίσκονται τα φανάρια από το Φαληράκι προς την Καλλιθέα. Ο άτυχος οδηγός φέρεται να είδε μπροστά του ένα κατσίκι, το οποίο και προσπάθησε να αποφύγει, προκειμένου όμως να το καταφέρει έστριψε το τιμόνι του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να μπει κυριολεκτικά μέσα σε μία αυλή! Ο οδηγός τελικά είχε Άγιο, αφού άν και το όχημα του υπέστη ζημιές, εκείνος δεν έπαθε ούτε… γρατζουνιά.
Λίγες ώρες αργότερα ένα κοπάδι κατσικιών έκανε την εμφάνισή του επί της οδού Ρόδου – Λίνδου και συγκεκριμένα στο ύψος που βρίσκεται το ΙΚΑ της Ρόδου. Οι οδηγοί που ήρθαν «αντιμέτωποι» με το κοπάδι ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί και έτσι δεν εκδηλώθηκε κάποιο τροχαίο ατύχημα – ως εκ θαύματος. Τα αδέσποτα κατσίκια, έκαναν τη βόλτα τους στο οδόστρωμα ανενόχλητα.
Μία ημέρα πριν το παραπάνω περιστατικό και συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας οδηγός οχήματος ασημί χρώματος έχασε επίσης τον έλεγχο του αυτοκινήτου του πιθανότατα γλίστρησε και προσέκρουσε πάνω σε φορτηγό όχημα άσπρου χρώματος. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν ζημιές, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματίας.
 Άννα Σαρρή.
    Share on Google Plus

    About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

      Blogger Comment
      Facebook Comment

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου