Κατέβασαν από το λεωφορείο επιχειρηματία στη Ρόδο

Μεγαλοεπιχειρηματία της Ρόδου, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού, κατέβασε από το λεωφορείο της γραμμής πριν από μερικές μέρες ο οδηγός του...
λεωφορείου, όταν διαπίστωσε ότι δεν είχε στην κατοχή του το ειδικό εισιτήριο που απαιτείται. 

Ο επιχειρηματίας, που δεν συνηθίζει να κινείται με τα λεωφορεία τα τελευταία χρόνια, επιβιβάστηκε σε λεωφορείο της ΡΟΔΑ από περιοχή της δυτικής πλευράς της Ρόδου και είχε προορισμό το κέντρο της Ρόδου. Ο ίδιος δεν γνώριζε προφανώς ή δεν πρόλαβε να εκδώσει το εισιτήριο που έπρεπε, με αποτέλεσμα ο οδηγός να τον υποχρεώσει να κατέβει στην επόμενη στάση! 

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο επιχειρηματίας του ζήτησε να πληρώσει το αντίτιμο όταν έφθανε το λεωφορείο στον προορισμό του, ο οδηγός εφαρμόζοντας προφανώς τις εντολές και τον κανονισμό της υπηρεσίας του, δεν το επέτρεψε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ρ» δεν είναι η πρώτη φορά που επιβάτες υποχρεώνονται να κατέβουν από τα λεωφορεία της γραμμής επειδή δεν είχαν στα χέρια τους το εισιτήριο. Σε πολλές περιπτώσεις αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν περιοχές όπου υπάρχει αντικειμενική δυσκολία σε ότι αφορά την εξεύρεση εισιτηρίου με αποτέλεσμα οι επιβάτες να εκτίθονται ανά πάσα στιγμή.
rodiaki. 
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. as min poyloysan i odigi plasta isitiria na min ginotan aytos o xamos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχω μια απορια αν τυχη κ εισαι στο ικα κ τα λευτα που εχεις φτανουν μονο για το λεοφοριο, εισητιριο απο που θα αγορασεις που το κοντινοτερο περιπτερο εχει αποστασι 1χλμ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή