ΣΟΚ: TON EKANE ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΔΥΟ SMS ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ

Μαύρο στο ξύλο έκανε έναν 22χρονο γνωστό του ένας Ροδίτης 21 ετών, για δύο συκοφαντικά SMS που του έστειλε στο κινητό του τηλέφωνο πριν από μερικές μέρες...
 Η υπόθεση, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη απο τις αστυνομικές αρχές, διαδραματίστηκε λίγες ώρες πριν απο την Ανάσταση, σε συνοικία της Πόλεως Ρόδου και είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει επικίνδυνη σωματική βλάβη στον 22χρονο τον οποίο έστειλε στο νοσοκομείο. 
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 21χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη βία, ληστεία και οπλοφορία. 

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε χθες το βράδυ στην πόλη της Ρόδου, ο 21χρονος τραυμάτισε με τα χέρια του στο πρόσωπο έναν 22χρονο ημεδαπό, ύστερα από μεταξύ τους διαπληκτισμό για προσωπικές διαφορές και στην συνέχεια του αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό και προσωπικά αντικείμενα-έγγραφα. 

Ο 22χρονος οδηγήθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. 

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, σήμερα το πρωί εντοπίστηκε ο δράστης και σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (2) αμπούλες αέρος και (14) μεταλλικές βολίδες αεροβόλου όπλου. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται. 
rodiaki.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου