ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 13ΧΡΟΝΟΥ- Στο προσκήνιο ξανά η υπολειτουργία του ΕΚΑΒ

Την υπολειτουργία του ΕΚΑΒ αλλά και του Κέντρου Υγείας Εμπωνας επαναφέρει στο προσκήνιο η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κρητηνίας Αννα Κορρέ, με αφορμή τον τραγικό θάνατο του 13χρονου...
Ρώσου τουρίστα προ ημερών ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο ταξί.
Στην επιστολή της προς το ΕΚΑΒ, τους βουλευτές, τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο Ρόδου αναφέρει τα εξής:
         «Αξιότιμοι κύριοι,
         Στις 26/06/13 συνέβη ένα τραγικό γεγονός μεταξύ Αρχαίας Καμείρου και Μανδρικού όπου ένα ταξί παρέσυρε ένα 13χρονο αγόρι ρωσικής καταγωγής και δυστυχώς κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.
         Με έκπληξη στις 27/06/2013 μαθαίνω από ειδησεογραφικές ενημερωτικές σελίδες ότι το άτυχο παιδί διεκομίσθη με ασθενοφόρο από τη Ρόδο.
         Θα ήθελα με την ιδιότητα της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κρητηνίας, σαν μητέρα και σαν ευαισθητοποιημένο μέλος αυτής της κοινωνίας να λάβω γνώση αν αληθεύει το γεγονός ότι μετά το ατύχημα το ΕΚΑΒ δεν έστειλε ασθενοφόρο από τον Εμπωνα και αν έγινε, τους λόγους που δεν επέτρεψαν στο ασθενοφόρο της περιοχής μας να είναι στον τόπο του τραγικού συμβάντος.
          Δοθείσης της ευκαιρίας αυτού του δυσάρεστου περιστατικού, είναι υποχρέωση όλων μας να αναδείξουμε το θέμα της υπολειτουργίας και υποστελέχωσης του Κέντρου Υγείας και του ΕΚΑΒ στην περιοχή μας και τη μη δυνατότητα εξυπηρέτησης δύο περιστατικών ταυτόχρονα.
         Θεωρώντας την υγεία και την περίθαλψη των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του νησιού μας πρωτεύον ζήτημα σας παρακαλώ να αναλάβετε τις ευθύνες σας στο μέτρο που σας αναλογεί και να απαντήσετε άμεσα.
         Η παρούσα επιστολή κοινοποιείται σε κάθε αρμόδιο ώστε να λάβει γνώση και να πάρει θέση σε ένα ζήτημα ιδιάζουσας σημασίας».
proodos.net
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου