Κυπελλούχος ερασιτεχνών Ελλάδος ο Φοίβος! (ΦΩΤΟ)

Ήταν να μην το τάξουν...Το είχαν υποσχεθεί και το έκαναν οι παίκτες του Φοίβου. «Θα πάρουμε το κύπελλο για τον... Φίλλιππα…» και το πήραν. Με περίσσιο παλληκαρήσιο θάρρος σήμερα στο γήπεδο Ψαχνών, στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος, κατάφεραν να νικήσουν 2-1 τον Παναρκαδικό και να στεφθούν κυπελλούχοι Ελλάδος. 


Αν και ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα της Κρεμαστής που βρέθηκε να χάνει 1-0 στο 11’ (Κολιόπουλος), κατάφερε να επανακάμψει και να πάρει σιγά σιγά τον έλεγχο του παιχνιδιού.
Μάλιστα η απάντηση των παικτών του Σάββα Ορφανίδη ήταν γρήγορη, καθώς στο 23’ έφεραν το ματς στα ίσα, με «χρυσό» σκόρερ τον Παναγιώτη Μαθιό.

Η υπεροχή του Φοίβου στη συνέχεια του αγώνα ήταν αισθητή κι έδειχνε πως θα μπορούσε να φτάσει σ’ ένα δεύτερο τέρμα. Αυτό πραγματοποιήθηκε με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, και πιο συγκεκριμένα στο 47’ με σουτ του Ευτύχη Τζιβίλογλου μέσα από την περιοχή.

Οι Αρκάδες μέχρι το 65’, περίπου, έδειξαν να τα έχουν… χάσει. Κάποιες αλλαγές όμως που πραγματοποίησε ο κόουτς του Παναρκαδικού, αφύπνισαν την ομάδα του, που βγήκε στην αντεπίθεση, πιέζοντας την ομάδα του Φοίβου. Ωστόσο οι Κρεμαστενοί θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» τη νίκη σε μια από τις πολλές αντεπιθέσεις τους, αλλά τελικά το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα, που βρήκε όλους τους «κυανοκίτρινους» να πανηγυρίζουν αγκαλιά.

Την παράδοση του κυπέλλου στον αρχηγό του Φοίβου, Γιώργο Δελαπόρτα, έκανε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, και η γιορτή στο γήπεδο Ψαχνών ξεκίνησε….
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των κ.κ. Κάμπαξης Ρουμπή, Μπλιόνα από την Εύβοια.

Οι ομάδες:
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Φωτεινής, Μπιλιάς, Λαμάι, Θεοδοσίου (89΄Σ. Ορφανίδης), Τζιβίλογλου, Αξιώτης, Δελαπόρτας, Γκινής( 61΄Τζαφέρης), Μαθιός (94΄Καρίκης), Ν. Ορφανίδης
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Μανέλης, Κυριακόπουλος Ι., Μπούτας, Κυριακόπουλος Δ., Μπεντεβής (73΄Μπακογιανανάκης), Αλδάμης, Μέλος, Δήμου, Κολιόπουλος (69΄Λαγός), Καδάς, Γούτος (58΄Τζανής). 




Ήταν να μην το τάξουν…
Ήταν να μην το τάξουν…
http://www.rodiaki.gr/article.php?id=255471&catid=10&maincatid=1

Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου