Τί απαντά το «Φιλέρημος» στις καταγγελίες για καρκινοπαθή απλήρωτο ξενοδ/λο

«H «ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ Α.Ε.», προς αποκατάσταση της αλήθειας, διαψεύδει κατηγορηματικά και θεωρεί αναληθή και ανυπόστατα τα αναφερόμενα στα..
με ημερομηνία 18 και 19 Ιουνίου 2013 φύλλα των εφημερίδων «ΡΟΔΙΑΚΗ» και «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» καθώς και σε σχετικές δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο, που αφορούν υποτιθέμενες υπέρογκες οφειλές της εταιρείας μας προς την οικογένεια της κ. Ελευθερίας Κάλφα.
Η εν λόγω κυρία, στα σχετικά δημοσιεύματα αναφέρει πως οι οφειλές μας προς την οικογένειά της ανέρχονται στο ποσό των 35.000 € το οποίο μάλιστα όπως ισχυρίζεται αρνούμαστε να καταβάλουμε ή να προβούμε σε κάποιο διακανονισμό για την εξόφλησή του, ότι αδιαφορήσαμε ακόμα και όταν μέλος της οικογένειάς της αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και ότι οι σχέσεις μεταξύ μας και της οικογενείας της είχαν κλονιστεί από το 2006. Οι ισχυρισμοί αυτοί όμως είναι πέρα για πέρα αναληθείς και συκοφαντικοί.
Πιο συγκεκριμένα
Στην εταιρεία μας έχουν εργασθεί ο πατέρας της κυρίας Ελευθερίας Κάλφα, η εκλιπούσα μητριά της, και η ίδια η οποία δεν έχει καμία απαίτηση απέναντί μας εφόσον έχει λάβει ότι της οφείλαμε. Η εταιρεία μας ουδέποτε αρνήθηκε ή αγνόησε τις οφειλές προς τον πατέρα και την μητριά της κυρίας Κάλφα, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν ανέρχονται στο ποσό των 35.000 €, αλλά αντίθετα ανέρχονται συνολικά περίπου στο 1/8 του ως άνω ποσού. Όταν μας γνωστοποιήθηκε το πρόβλημα υγείας της μητέρας της κ. Κάλφα , της καταβάλαμε άμεσα το ποσό των 3.800 ευρώ προκειμένου να καλυφθεί μέρος των εξόδων νοσηλείας, γεγονός που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους αναληθείς ισχυρισμούς της καταγγέλλουσας περί δήθεν αναλγησίας μας .
Όσο για τον υποτιθέμενο από το 2006 κλονισμό της σχέσης μας με την οικογένεια Κάλφα, θα αναφέρουμε μόνο το γεγονός ότι το γαμήλιο τραπέζι της κυρίας Ελευθερίας Κάλφα έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου μας τον Σεπτέμβριο του 2012, χωρίς η εν λόγω κυρία να καταβάλει οποιοδήποτε ποσό το οποίο κατόπιν συμφωνίας θα συμψηφιζόταν με το οφειλόμενο από εμάς ποσό.
Πρέπει να διευκρινιστεί και να καταστεί σαφές πως η διεύθυνση έχει καλέσει επανειλημμένως την ίδια την κυρία Κάλφα και τον πατέρα της σε συνάντηση προκειμένου να ξεκαθαρισθούν οι εκατέρωθεν οφειλές και να πραγματοποιηθεί η εξόφληση των οφειλομένων, με μόνη προϋπόθεση την προσκόμιση της κληρονομητηρίου της μητριάς της. Και εδώ βρίσκεται το κρίσιμο σημείο. Η κυρία Κάλφα απαιτεί να καταβάλουμε σ’ αυτήν το οφειλόμενο ποσό που αφορά τη μητριά της, ενώ δεν είναι νόμιμος κληρονόμος , δηλαδή μας ζητά να παρανομήσουμε και επειδή εμείς το αρνούμαστε, μας εκδικείται με ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα.
Επίσης, η διεύθυνση οφείλει να τονίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπο του κ. Κάλφα και της εκλιπούσας συζύγου του για την προσφορά τους στο ξενοδοχείο καθώς και να διαβεβαιώσει την επιθυμία της να εξοφλήσει όλες τις δεδουλευμένες οφειλές και πως ουδέποτε επέδειξε την πρόθεση να μην καταβάλει τις όποιες οφειλές.
Τέλος, είναι αναγκαίο να τονιστεί πως η εταιρεία μας δεν θα ανεχτεί συκοφαντικούς, ψευδείς και ανυπόστατους ισχυρισμούς που πλήττουν το κύρος της επιχείρησης και την αξιοπρέπεια της και θα ασκήσει οποιοδήποτε δικαίωμα της παρέχει ο νόμος.
Εκ της διευθύνσεως».
rodosalarm.gr
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου