Ξέσπασε πόλεμος κραχτών

Αγριο ξύλο έπεσε το τελευταίο διήμερο ανάμεσα σε κράχτες στην περιοχή του Νιοχωρίου με αποτέλεσμα, κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής να...
μιλούν πλέον ανοιχτά, για πρωτόγνωρες καταστάσεις τις οποίες κανείς δεν είχε καν φανταστεί.

Τα επεισόδια, έγιναν στην οδό Γρίβα, στο κέντρο της τουριστικής ζώνης και προκάλεσαν την έκπληξη όλων των τουριστών που βρέθηκαν στο σημείο, αλλά και τον έντονο προβληματισμό των περιοίκων, που είδαν μπροστά στα μάτια τους να γίνονται συμπλοκές και ξυλοδαρμοί άνευ προηγουμένου 

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης, όταν το προσωπικό καταστήματος που βρίσκεται στην οδό Γρίβα, διαπληκτίστηκε έντονα με το προσωπικό άλλου καταστήματος. 

Η αιτία ήταν όπως δήλωσαν στη “Ροδιακή” κάτοικοι της περιοχής που είδαν το περιστατικό, μια παρέα τουριστών την οποία προσέγγισε αρχικά ο ένας από το προσωπικό του καταστήματος. 

Στη συνέχεια υπήρξε λεκτικός διαπληκτισμός με τους υπόλοιπους και τότε ξεκίνησε η άγρια συμπλοκή. Ακολούθησε πανδαιμόνιο με τους πελάτες και τους διερχομένους να έχουν πάθει σοκ από τις σκηνές που έβλεπαν να εκτυλίσσονται μπροστά τους, μεταξύ τους από την συμπλοκή και τα χτυπήματα. 

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφθασε επιτόπου καθώς επίσης και το ΕΚΑΒ για να μεταφέρει στο νοσοκομείο έναν τραυματία ο οποίος σύμφωνα με τι πρώτες μαρτυρίες φαίνεται να χτυπήθηκε με μεταλλικό αντικείμενο. 

Η κατάσταση πάντως, δύο εικοσιτετράωρα μετά το περιστατικό αυτό που θα μπορούσε σίγουρα να εξελιχθεί και σε τραγωδία, συνεχίζει να είναι έκρυθμη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι νέο περιστατικό υπήρξε και το βράδυ της Πέμπτης και την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε νέος τραυματισμός μετά την παρέμβαση ψυχραιμότερων ατόμων. 

Σε κάθε περίπτωση ο προβληματισμός που επικρατεί και στην αστυνομία και στους καταστηματάρχες της ευρύτερης περιοχής είναι έντονος και κανείς δεν γνωρίζει πως θα εξελιχθούν οι καταστάσεις αυτές που εκτός των άλλων διασύρουν το νησί και τον τόπο μας στα μάτια χιλιάδων τουριστών – επισκεπτών. 
http://www.rodiaki.gr/article.php?id=255370&catid=9&maincatid=1
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια: