Επιχείρηση ξήλωμα πινακίδων

Μεγάλη επιχείρηση «ξηλώματος» πινακίδων πραγματοποιήθηκε, χθες το πρωί, από το συνεργείο «ευταξίας» που έχει συστήσει ο Δήμος της Ρόδου συνεπικουρούμενος από τις αρμόδιες υπηρεσίες, με έμφαση στη ζώνη απέναντι από το τουριστικό λιμάνι....
Η «επιχείρηση», η οποία διήρκεσε περί τις τρεις ώρες, ξεκίνησε γύρω στις 9:00 το πρωί και πρώτη στάση του συνεργείου, το οποίο αποτελούνταν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, δηλαδή δημοτική αστυνομία, Τεχνικές Υπηρεσίες, τμήμα προσόδων κτλ. αλλά είχε και συνδρομή της Αστυνομίας και, βέβαια, παρουσία Εισαγγελέα, ήταν τα καταστήματα απέναντι από το τουριστικό λιμάνι. 

Εκεί, «ξηλώθηκαν» πινακίδες που διαπιστώθηκε ότι ήταν παράνομα τοποθετημένες. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η όλη «επιχείρηση» εξελίχθηκε σχετικά ομαλά, πέρα από μεμονωμένες αντιδράσεις.

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής του συνεργείου, Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ρόδου, κ. Μπάμπης Ευθυμιάδης, πρότεινε να μπουν και στη Μεσαιωνική Πόλη, παρ’ όλο που δεν ήταν προγραμματισμένο.

Έτσι, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, το συνεργείο μετέβη στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων ή όπως είναι πιο γνωστή «το μικρό σιντριβάνι», όπου κάθε χρόνο εντοπίζονται εκτεταμένες παραβάσεις κυρίως όσο αφορά στην κατάληψη κοινοχρήστου χώρου.

Αυτή τη φορά φαίνεται να ήταν πιο «μαζεμένη» η κατάσταση ωστόσο επειδή εστίασαν στις πινακίδες, υποχρέωσαν τους υπευθύνους των καταστημάτων να τις αφαιρέσουν και τους προειδοποίησαν ότι, την επόμενη φορά, θα τις κατάσχει το συνεργείο.

Τέλος, υπήρξε και μία προσαγωγή καταστηματάρχη που οι αρμόδιες υπηρεσίες διαπίστωσαν ότι ενώ το κατάστημά του φαινόταν να έχει σφραγιστεί, αυτό λειτουργούσε.




Επιχείρηση ξήλωμα πινακίδων
http://www.rodiaki.gr/article.php?id=255619&catid=5&maincatid=1
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου