Συνελήφθησαν 3 επιχειρηματίες. Ένας Ξενοδόχος ένας Εργολάβος και ένας Εστιάτορας

Με εντολή του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Γρηγόρη Πεπονή, πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διήμερο στο νησί της Ρόδου τρεις συλλήψεις επιχειρηματιών, οι οποίοι φέρονται να...
χρωστούν πάνω από 1,5 εκ. ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο. Τους ελεύθερους επαγγελματίες συνέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, οι οποίοι και τους οδήγησαν ενώπιον του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Το μπαράζ των συλλήψεων ξεκίνησε το πρωί της 1ης Ιουλίου έτους 2013, με τον εντοπισμό ενός 44χρονου Αλβανού ιδιοκτήτη επιχείρησης οικοδομικών εργασιών (εργολάβου), ο οποίος χρωστά στο Δημόσιο (μαζί με τις προσαυξήσεις) το χρηματικό ποσό των 439.107,48 ευρώ. Χθες το πρωί (2 Ιουλίου έτους 2013), εντοπίστηκε ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας της Ρόδου (ξενοδόχος), ο οποίος φέρεται να οφείλει πάνω από 890.000 ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο, αλλά και ένας ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιάτορας), ο οποίος οφείλει πάνω από 190.000 ευρώ.

Σε βάρος και των τριών συλληφθέντων εκκρεμούσε παραγγελία του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, η οποία αφορούσε σε μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.

Με τη σύλληψη των επιχειρηματιών και την κατάθεση της δικογραφίας ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, οι συλληφθέντες έλαβαν ρητή προκειμένου να δικαστούν ενώπιον του αρμοδίου Δικαστηρίου.

proodos.net
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου