Διεθνές ρεζιλίκι στη Ρόδο: ʼΑφησαν ξενοδοχεία χωρίς σταγόνα νερό!

Ρεζίλι σε εκατοντάδες τουρίστες που ήρθαν για να περάσουν στον τόπο μας τις διακοπές τους, έγινε απόψε το νησί της Ρόδου, καθώς όπως αποκαλύπτει η...
ΡΟΔΙΑΚΗ, από βλάβη που σημειώθηκε στο δίκτυο ύδρευσης στην περιοχή κοντά στη Δημόσια Εφορία Ρόδου, έμειναν χωρίς νερό, ξενοδοχεία, καταστήματα, επιχειρήσεις, σπίτια και γραφεία! 

Η κατάσταση, αυτή τη στιγμή είναι απερίγραπτη κυρίως για το ξενοδοχειακό συγκρότημα LOMENIZ στην οδό Κωνσταντινίδη και Γ. Μαύρου, το οποίο φιλοξενεί 600 τουλάχιστον επισκέπτες οι οποίοι περιμένουν από τις 4.30 το απόγευμα να έρθει το νερό! 

Παρά το γεγονός ότι ότι οι τεχνικοί προσπαθούν από τις 4.30 το απόγευμα να αποκαταστήσουν τη βλάβη αυτό δεν έγινε εφικτό έως τις 22.50 τουλάχιστον, με αποτέλεσμα να επικρατεί οργή και δικαιολογημένη αγανάκτηση. 

Η δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή πάντως που έχει μείνει χωρίς νερό, έχει παραλύσει και οι επιχειρηματίες αλλά και οι κάτοικοι κάνουν λόγο για τριτοκοσμικές καταστάσεις που εκθέτουν τη Ρόδο και την τουριστική μας υποδομή σε παγκόσμιο επίπεδο. 
http://www.rodiaki.gr/article.php?id=256615&catid=5&maincatid=1
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου