Δέχθηκαν επίθεση στο πάρκινγκ του παλιού νοσοκομείου

Το αυτοκίνητο τους στάθμευσαν στο πάρκινγκ του παλιού νοσοκομείου δύο συμπολίτισσες μας και όταν πήγαν να το πάρουν δέχτηκαν φραστική επίθεση από ομάδα άγνωστων νεαρών, οι οποίοι..
ζητούσαν να πληρώσουν τη ζημιά που δήθεν είχαν προκαλέσει στο δίκυκλο τους! 

Το περιστατικό σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες και χρειάστηκε να παρέμβουν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. ώστε να καταφέρουν οι δύο γυναίκες να φύγουν με ασφάλεια από το χώρο στάθμευσης! 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γυναίκες θέλοντας να κινηθούν στο κέντρο της πόλης αποφάσισαν να αφήσουν το αυτοκίνητο τους στο χώρο του παλιού νοσοκομείου για να αποφύγουν την ταλαιπωρία εύρεσης πάρκινγκ. Την ώρα που στάθμευσαν το όχημα τους, ο γύρω χώρος, ήταν άδειος όμως όταν επέστρεψαν βρήκαν ακριβώς δίπλα από αυτό ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο ο οποίο ήταν τρακαρισμένο. 

Τότε εμφανίστηκαν νεαροί οι οποίοι και ισχυρίστηκαν πως το αυτοκίνητο των δύο γυναικών είχε προκαλέσει τη ζημιά, την οποία μάλιστα είχαν την απαίτηση να τους πληρώσουν. Παρά τις εξηγήσεις που έδωσαν οι δύο γυναίκες ότι το όχημα τους δεν είχε μετακινηθεί άρα δεν μπορεί να είχαν συμβεί τα όσα ισχυρίζονταν, οι άγνωστοι νεαροί που συνεχώς αυξάνονταν ο αριθμός τους, εξακολουθούσαν να ζητούν χρήματα και να κινούνται απειλητικά προς τις δύο γυναίκες. 

Τελικά κλήθηκε η αστυνομία, στην εμφάνιση της οποίας οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή και οι δύο γυναίκες κατάφεραν να πάρουν το αυτοκίνητο τους και να επιστρέψουν στα σπίτια τους!

http://www.rodiaki.gr/article.php?id=259265&catid=5&maincatid=1
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου