Αδιάθετο το μπλε σήμα

Με πολύ αργούς ρυθμούς προχωρά η προμήθεια του ειδικού μπλε σήματος για τη μείωση του ΦΠΑ στα εστιατόρια της Ρόδου καθώς παρά το ότι έχουμε μπει στη δεύτερη εβδομάδα...
εφαρμογής του νόμου, ελάχιστοι είναι οι ιδιοκτήτες τους που το έχουν αναρτήσει. 

Όπως έγραψε την περασμένη εβδομάδα η «Ρ» μόλις έξι ιδιοκτήτες καταστημάτων του είδους το προμηθεύτηκαν τηρώντας κατά γράμμα όσα προβλέπονταν, ώστε να αποφύγουν τυχόν κυρώσεις που επιβάλλουν τα ελεγκτικά όργανα. 

Έτσι τα καταστήματα που έχουν αναρτήσει στη Ρόδο το μπλε σήμα και το οποίο πιστοποιεί τη μείωση του ΦΠΑ, είναι τα εξής: «Στέκι του Τσίμα», «Παραγάδι», «Αρχονταρίκι», «Μαυρίκος», «Sail in Cafe» και «Blue Lagoon». 

Πάντως ενδιαφέρον για πληροφορίες υπάρχει από τους εστιάτορες σε τοπικό επίπεδο, το οποίο όμως δεν έχει και συνέχεια καθώς αυτό εξαντλείται μόνο σε τηλεφωνικό επίπεδο. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, εντός των ημερών θα πραγματοποιηθούν και οι έλεγχοι από τα ειδικά κλιμάκια, κατ΄εντολή του αρμοδίου υπουργείου. 

Παρεμπιπτόντως σημειώνεται ότι με επιστολή του ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης καλεί τα μέλη του Συνδέσμου να προχωρήσουν σε μειώσεις των τιμών, μετά την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, καθώς και να εκδίδουν κανονικά αποδείξεις και να αποδίδουν εμπρόθεσμα τον ΦΠΑ.
 http://www.rodiaki.gr/article.php?id=258987&catid=5&maincatid=1
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου