Ο Πάγκαλος στην Κάσο για διακοπές..."Ενω την ίδια ώρα ο Ελληνικός λαός δεν έχει να φαει"

Η σύζυγος του εφοπλιστή Αγούδημου, Ροδάνθη, είναι Κασιώτισσα και έχει στο νησί δύο σπίτια και άλλη σημαντική περιουσία...
Στην Κάσο βρίσκεται οικογενειακώς για διακοπές, εδώ και δώδεκα μέρες, ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος στην τελευταία κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, Θεόδωρος Πάγκαλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Rodosalarm ο Πάγκαλος με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους είναι φιλοξενούμενοι της οικογένειας του πάλαι ποτέ κραταιού εφοπλιστή Μάκη Αγούδημου.
Η οικογένεια Αγούδημου διατηρεί στην Κάσο δύο σπίτια, αλλά και άλλα μεγάλα περιουσιακά στοιχεία, καθώς η γυναίκα του Μάκη Αγούδημου, Ροδάνθη, κατάγεται από το νησί. Τα δύο σπίτια ανήκουν στην κόρη του εφοπλιστή Δήμητρα.
Οι διακοπές της οικογένειας Πάγκαλου στην Κάσο εξελίσσονται ήρεμα και το γεγονός ότι επί δώδεκα μέρες δεν υπήρξε καμιά δημοσιότητα δείχνει ότι καταβλήθηκαν για το σκοπό αυτό προσπάθειες. Το ίδιο συνέβη και με τη διαρροή ενός μικρού φραστικού «επεισοδίου» που σημειώθηκε τις πρώτες μέρες της επίσκεψης Πάγκαλου στο νησί, όταν μία επισκέπτρια διαμαρτυρήθηκε με τη γνωστή φράση του «Όλοι μαζί τα φάγαμε».
Το βράδυ της Πέμπτης η οικογένεια Πάγκαλου, μαζί με φίλους τους από το νησί, παραβρέθηκαν στο πανηγύρι της Παναγίας, μαζί με τους κατοίκους του νησιού και τους πολλούς επισκέπτες που το έχουν κατακλύσει, χωρίς να σημειωθεί κανένα ….επεισόδιο, όπως συνήθως συμβαίνει με τις δημόσιες εμφανίσεις του πρώην υπουργού και πάντα για το γνωστό «Όλοι μαζί τα φάγαμε».
Κατά τις ίδιες πληροφορίες του Rodosalarm, η οικογένεια Πάγκαλου θα συνεχίσει τις διακοπές της στην Κάσο μέχρι τις 25 Αυγούστου.
Τα δύο σπίτια και τα άλλα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας του εφοπλιστή Μάκη Αγούδημου, διαχειρίζεται πλέον η κόρη του Δήμητρα, με πρόσκληση της οποίας βρίσκονται στην Κάσο ο Θόδωρος Πάγκαλος με την οικογένειά του.
Θ. Μ.
Rodosalarm
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment