Για ληστρική κλοπή κατηγορείται τσιγγάνος

Μπήκε σε εστιατόριο έκλεψε 150 ευρώ από την ταμειακή, έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη που τον καταδίωξε αλλά τελικά κατάφερε να διαφύγει, όχι όμως και να ξεφύγει από την δικαιοσύνη στην οποία...
θα λογοδοτήσει το επόμενο διάστημα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του. 

Ο λόγος για 30χρονο ΡΟΜΑ ο οποίος κατηγορείται για ληστρική κλοπή. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε στις 2 Αυγούστου το απόγευμα, όταν ο 30χρονος αθίγγανος μπήκε σε εστιατόριο στην περιοχή Κοσκινού και αφαίρεσε από την ταμειακή το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ. 

Προτού προλάβει να φύγει από το κατάστημα έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος τον καταδίωξε και μάλιστα όταν τον πρόλαβε σε μία μάντρα στην προσπάθεια του να τον ακινητοποιήσει τον έπιασε από το πόδι με αποτέλεσμα ο 30χρονος να τον κλωτσήσει και να καταφέρει έτσι να διαφύγει. 

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και προχθές το μεσημέρι ύστερα από λεπτομερή αξιολόγηση στοιχείων, ο κατηγορούμενος προσήχθη στην υπηρεσία και εξετάστηκε, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου. 

Ωστόσο η δικογραφία που σχηματίστηκε με την κατηγορία της ληστρικής κλοπής θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ρόδου προκειμένου ο 30χρονος να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη. 

http://www.rodiaki.gr/article.php?id=259076&catid=9&maincatid=1
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου