Ρόδος – Συμπλοκή σε ιατρείο για ερωτοτροπίες επί κλίνης

Σε κατάθεση αίτησης διαζυγίου οδήγησαν οι ερωτοτροπίες γνωστής κυρίας της Ρόδου, όταν κατελήφθη από το σύζυγό της σε ιατρείο νεαρού γιατρού πριν από μία εβδομάδα.

Όλα έγιναν όταν ο – προφανώς υποψιασμένος – σύζυγος παρακολούθησε τη γυναίκα του, στις τελευταίες συχνές επισκέψεις της στο ιατρείο σε ώρες πέραν του συνηθισμένου.
Μέχρι την περασμένη εβδομάδα η κυρία, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ήταν ..άπιαστη, προφανώς λόγω προφυλάξεων που έπαιρνε και επειδή δεν πήγαινε πάντα στο ιατρείο του γιατρού της.
Την περασμένη Παρασκευή, η ίδια επικαλέσθηκε πόνους στη μέση και το στήθος και αν και ήταν προχωρημένη η ώρα, βρήκε το γιατρό της και έκλεισε ραντεβού. Το γεγονός της προχωρημένης ώρας ενέτεινε τις υποψίες του συζύγου της, που αφού συνεννοήθηκε με δύο φίλους του ανέλαβαν ομαδικά την παρακολούθηση!
Η εισβολή στο ιατρείο δεν έγινε καθόλου ευγενικά, προκλήθηκε επεισόδιο και συμπλοκή από την οποία βγήκε και ο νεαρός γιατρός …λαβωμένος.
Όλα τελείωσαν για το ζευγάρι το βράδυ της Παρασκευής και ο επίλογος γράφτηκε την Τρίτη με την κατάθεση αίτησης διαζυγίου από τον σύζυγο, παρά τις εξηγήσεις του γιατρού ότι όντως μόνο ιατρικώς εξέταζε τη σύζυγό του.
Rodosalarm
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment