Μεγάλο μυστήριο καλύπτει τη φωτιά στο σπίτι του «Μπρούνο»!

Εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων τελούν ο Ιατροδικαστής Ρόδου και το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να καταλήξουν αν ο θάνατος του 64χρονου Ηλία Φανούρη, γνωστού στην...
ροδιακή κοινωνία αλλά και στο πανελλήνιο και ως «Μπρούνο», από την δημοφιλή ταινία – ντοκιμαντέρ «Ο Κολοσσός του Έρωτα», οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.
Από τις μέχρι τώρα έρευνες στις οποίες συνδράμει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου δεν έχει προκύψει πάντως κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης, που έχει συγκλονίσει το νησί, αν και υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι ο 64χρονος δεν πέθανε εξαιτίας ατυχήματος.
Ο «Κολοσσός του Έρωτα», απανθρακώθηκε κάτω από εξαιρετικά περίεργες συνθήκες στο σπίτι του, στην συνοικία του Αγίου Φανουρίου και συγκεκριμένα στην οδό Πεισάνδρου.
Πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής ο 64χρονος, που πωλούσε στις παραλίες της πόλης της Ρόδου, ως μικροπωλητής αλόη, μπύρες και κρέμες ανακούφισης από τα κουνούπια, επέστρεψε στην οικία του και επισκέφτηκε την γειτόνισσά του Δέσποινα.
Η τελευταία, που τον συνέδραμε, αφού του πρόσφερε φαγητό και του έκανε καφέ, δεν διαπίστωσε από την μεταξύ τους συνομιλία ότι ήταν ανήσυχος. Απεναντίας μάλιστα ο «Μπρούνο» ήταν ιδιαίτερα ευτυχής διότι το πρωί είχε κατορθώσει να συγκεντρώσει 500 ευρώ.
Εδωσε μάλιστα 10 ευρώ στην φίλη του Δέσποινα για να αγοράσει τσιγάρα και μετά μετέβη στο σπίτι του, ενημερώνοντάς την, ότι περίμενε να του φέρουν μπύρες που είχε παραγγείλει για να πουλήσει στην παραλία.
Το ίδιο βράδυ ο «Μπρούνο» δέχτηκε, όπως φέρεται να προκύπτει από καταθέσεις, την επίσκεψη κάποιου άγνωστου προσώπου στην οικία του, με τον οποίο είχε έντονη λογομαχία.
Σε κάποια στιγμή κατά την 23.00 ώρα, γείτονές του άκουσαν θόρυβο από την βίαιη μετακίνηση επίπλων και φωνές.
Το τελευταίο διάστημα ο «Μπρούνο», όπως είπαν, είχε συνεχείς θορυβώδεις συζητήσεις μέσω του συστήματος Skype στον υπολογιστή του με κάποιο άγνωστο άνδρα. Οι φωνές και των δύο, στις μεταξύ τους συνομιλίες, είχαν αναστατώσει πολλές φορές τη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια και μάλιστα κρατούσαν συχνά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Όλοι πάντως μιλούν για ένα μοναχικό άνθρωπο, που δεν δεχόταν συχνά επισκέψεις στην οικία του, παρά μόνο περιστασιακά από ηλικιωμένες γυναίκες.
Εναν άνθρωπο, που ήταν φιλήσυχος, δεν έπινε και δεν έκανε χρήση ουσιών.


Περισσότερα Εδώ :www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου