Προκαταρκτική έρευνα για όσα συνέβησαν στην παραλία της «Αγίας Αγάθης»

Και νέα προκαταρκτική εξέταση για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως ποινικά κολάσιμων πράξεων από δημόσιους λειτουργούς και ιδιώτες, στη διαδικασία..
εκμετάλλευσης θέσεων για την ανάπτυξη καντινών και ομπρελών, προκάλεσε αναφορά που υπέβαλε στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου ο επιχειρηματίας κ. Γιώργος Γιαννίκος.
Σύμφωνα με την καταγγελία, στην παραλία «Αγία Αγάθη» και συγκεκριμένα εντός κοινοχρήστου χώρου αιγιαλού- παραλίας του Δημοσίου, την οποία η Κ.Υ.Δ. προστατεύει σύμφωνα με το Ν. 2971/01 (Φ.Ε.Κ. 285/τ.Α719-12-2001) δύο κάτοικοι Αρχαγγέλου, έχουν αυθαίρετα και παράνομα τοποθετήσει και λειτουργούν εντός του κοινοχρήστου αυτού χώρου, εκμεταλλευόμενοι αυτόν δια της τοποθέτησης σταθερών καντινών και λοιπών κατασκευασμάτων, τα οποία ανατρέπουν τον κοινόχρηστο χαρακτήρα του.
Οι ανωτέρω παρότι κηρύχθηκαν πλειοδότες στον πλειστηριασμό, που έγινε από τη «Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε» του Δήμου Ρόδου για τους συγκεκριμένους χώρους, δεν έχουν ακόμα εξασφαλίσει μίσθωση, δεν έχουν καταβάλει το σχετικό τίμημα και ως εκ τούτου είναι αυθαίρετοι.

Περισσότερα εδώ: http://www.dimokratiki.gr/14-06-2014
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου