'Εγινε κι αυτό στο νησί μας...14χρονος μαθητής πήγε στο σχολείο με τσεκούρι για να εκδικηθεί την καθηγήτρια των Αγγλικών

Ένα πραγματικά ασυνήθιστο και αρκετά ανησυχητικό περιστατικό για την μικρή κοινωνία της Ρόδου διαδραματίστηκε χθες το πρωί σε Γυμνάσιο του νησιού...

Ειδικότερα, χθες (19-09) το πρωί ένας 14χρονος μαθητής της 3ης Γυμνασίου πήγε στο σχολείο έχοντας στη τσάντα του ένα τσεκούρι 25 περίπου πόντων.
Την πρώτη ώρα έδειξε το τσεκούρι σε συμμαθήτριες τους λέγοντας ότι το έχει μαζί του για να σκοτώσει την καθηγήτρια των Αγγλικών διότι δεν την συμπαθούσε.
Την προηγούμενη όμως μέρα σύμφωνα πάντα με τους καταγγέλλοντες είπε σε συμμαθήτρια του ότι αύριο θα την σκοτώσει!
Οι συμμαθητές του φοβισμένοι κατήγγειλαν το γεγονός στην καθηγήτρια η οποία με την σειρά της ενημέρωσε την διεύθυνση του Γυμνάσιου.
Ένα από τα παράλογα του ανησυχητικού αυτού συμβάντος είναι ότι το τσεκούρι δεν κρατήθηκε από την διεύθυνση αλλά επιστράφηκε στον 14χρονο μαθητή με την οδηγία να το πάρει και να το αφήσει στο σπίτι του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του if media μια ομάδα γονέων έχει ανησυχήσει από το γεγονός αυτό και  είναι αποφασισμένοι τη Δευτέρα το πρωί να ζητήσουν ακρόαση και εξηγήσεις  από την διεύθυνση του συγκεκριμένου Γυμνασίου.
Σαφώς και πρέπει να το επανεξετάσει το συγκεκριμένο συμβάν η διεύθυνση του Γυμνασίου. Ενδεχομένως  ο 14χρονος μαθητής να χρήζει κάποιας ειδικής βοηθείας. Τέτοια περιστατικά δεν πρέπει να περνάνε με μια απλή οδηγία!
Κωνσταντίνος Τύρελης,if media
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου