ΣΟΚ: Κτήνος βίαζε την 14χρονη κόρη του με ειδικές ανάγκες

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μία 14χρονη με ειδικές ανάγκες εκμυστηρεύτηκε στους καθηγητές της...

πως ο πατέρας της την κακοποιεί σεξουαλικά εδώ και πολλά χρόνια.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Δημοκρατική, η υπόθεση αναμένεται να προσλάβει τεράστιες διαστάσεις μέσα στο προσεχές διάστημα καθώς η διοίκηση του σχολείου έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την διερεύνηση των καταγγελιών, που έχουν ήδη οδηγήσει το ζευγάρι το οποίο έχει ακόμη μια μεγαλύτερη κόρη, σε διάσταση και σε υποβολή αιτήσεως διαζυγίου.

Το 14χρονο κορίτσι με ειδικές ανάγκες πέρασε την πόρτα των ειδικών συμβούλων του σχολείου και εκεί φέρεται να εξιστόρησε τα πάθη του από τον πατέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη ήρθε σε ρήξη με τον πατέρα της στις αρχές Αυγούστου και τότε αποφάσισε να πει στην μητέρα της πως την βίαζε.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με προβλήματα που φέρεται να υπήρξαν στην έγγαμη συμβίωση του ζευγαριού, οδήγησαν την μητέρα του παιδιού στην απόφαση να τον διώξει αρχικά από το σπίτι και στη συνέχεια να υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι εξαιτίας της οικονομικής εξάρτησης της οικογένειας από τον καταγγελλόμενο αλλά και τον φόβο για τις συνέπειες μιας δικαστικής εμπλοκής δεν υπήρξε υποβολή μηνύσεως σε βάρος του.

Λόγω αλλαγής στην συμπεριφορά του παιδιού, οι ειδικοί σύμβουλοι του σχολείου αποφάσισαν να μιλήσουν και να κάνουν μία μικρή έρευνα. Έτσι, πλησίασαν την μητέρα η οποία τους είπε πως ο άνδρας της δεν ήταν σεξουαλικά ενεργός. Στην πορεία, ωστόσο, φέρεται να εξομολογήθηκε ότι υπήρχε από μέρους του αποκλίνουσα συμπεριφορά με χειρονομίες και σε άλλα συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα.

Ακολούθησαν συνεδρίες με το παιδί το οποίο φέρεται να έχει καταβληθεί από άγχος και οργή κατά τη διάρκεια των οποίων περιέγραψε πως το τελευταίο έτος ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικώς, όταν έλειπε η μητέρα τους στην εργασία της αλλά και ώρες, που ήταν η ίδια εκεί απασχολημένη σε διάφορες εργασίες.

Μάλιστα, φέρεται να περιέγραψε και λεπτομέρειες από το μαρτύριο στο οποίο την υπέβαλλε ο πατέρας της προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, το κορίτσι ζούσε υπό το καθεστώς τρόμου διότι ο πατέρας απειλούσε πως θα την δείρει ενώ υποστήριξε πως μετά από κάθε πράξη του της έδινε πέντε έως δέκα ευρώ για να την δελεάσει!

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ενώ κλείδωνε το δωμάτιό της, ο πατέρας της είχε βρει τρόπο να το ξεκλειδώνει και να εισέρχεται σ' αυτό παρά τη θέλησή της. Πιθανολόγησε μάλιστα ότι θύμα του πατέρα της μπορεί να έχει πέσει και η μεγαλύτερη αδελφή της. Στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας δεν έχει κληθεί ο καταγγελλόμενος και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το που αρχίζει και το που τελειώνει η αλήθεια στην υπόθεση, που έχει συγκλονίσει, θα προκύψει από έρευνα που θα διενεργήσει αρμοδίως η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου