Κρουασάν με γέμιση... ηρωίνης σε κρατητήρια της Ρόδου

Δύο συλλήψεις
Οι δυο επισκέπτες, ένας 29χρονος και μια 19χρονη, άφησαν την τσάντα με διάφορα τρόφιμα και έφυγαν επειδή είχε τελειώσει το επισκεπτήριο...



Γέμιση από μεγάλη ποσότητα… ηρωίνης αλλά και χασίς είχαν τα συσκευασμένα κρουασάν που άφησε ένα ζευγάρι νεαρών στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ρόδου το βράδυ της Τρίτης για να παραδοθούν σε τρεις από τους κρατούμενους.

Οι δυο επισκέπτες, ένας 29χρονος και μια 19χρονη, άφησαν την τσάντα με διάφορα τρόφιμα και έφυγαν επειδή είχε τελειώσει το επισκεπτήριο. Όμως, το περιεχόμενο ελέγχθηκε εξονυχιστικά από τους αστυνομικούς, που βρήκαν μέσα σε δυο κρουασάν κρυμμένες τρεις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 24 γραμμάρια ηρωίνης και 1,7 γραμμάρια κάνναβης! Τα ναρκωτικά προορίζονταν για δυο Αλβανούς κρατούμενους ηλικίας 35 και 40 χρόνων και έναν 33χρονο Έλληνα, από τους οποίους ο πρώτος είχε δώσει την εντολή της εισαγωγής τους στο κρατητήριο.

Οι δυο νεαροί συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και οδηγήθηκαν μαζί με τους κρατούμενους στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που άσκησε σε όλους δίωξη για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης σε βαθμό κακουργήματος και κρατούνται για να απολογηθούν σήμερα στον ανακριτή.

protothema.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου