Απόπειρα αυτοκτονίας από 45χρονη μητέρα-Ανησυχητικές οι διαστάσεις του φαινομένου στη Ρόδο

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, μεταφέρθηκε εσπευσμένα μετά από απόπειρα αυτοκτονίας, μια 45χρονη μητέρα, με καταγωγή από την Κω, κάτοικος Ρόδου.

Η 45χρονη, επιχείρησε να θέσει τέρμα στην ζωή της, καταναλώνοντας ποσότητα ποντικοφαρμάκου
Για την πράξη της ειδοποίησε οικείο της πρόσωπο, ο οποίος την βρήκε σε άθλια κατάσταση όταν έσπευσε κοντά της, αλλά φαίνεται ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για να αποπειραθεί να θέσει τέρμα στη ζωή της, αποτέλεσε το γεγονός, ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες στην επικοινωνία της με το ανήλικο παιδί της, μετά το διαζύγιό της.
Ανησυχητικές είναι πλέον οι διαστάσεις του φαινομένου στο νησί της Ρόδου. Μετράμε 1 αυτοκτονία ή μια απόπειρα την ημέρα από την περασμένη Πέμπτη.Γεγονός πρωτόγνωρο για τη Ρόδο!
Νωρίτερα το μεσημέρι της Κυριακής, νεκρή βρέθηκε στο δωμάτιο της από την μητέρα της 22χρονη, η οποία αντιμετώπιζε σύμφωνα με πληροφορίες σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε πρόσφατα νοσηλευθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για τον λόγο αυτό.
Ο θάνατος της άτυχης νεαρής κοπέλας φαίνεται να προήλθε από ασφυξία.
Χθες το απόγευμα, νεκρός βρέθηκε στην περιοχή Αφάντου μέσα στο αυτοκίνητό του μάρκας Hyundai, 38χρονος, από την Αθήνα, ο οποίος διέμενε στην Ιαλυσό. O νεκρός άνδρας εντοπίσθηκε από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία. Ο 38χρονος, βρέθηκε κλειδωμένος μέσα στο αυτοκίνητο του στην θέση του οδηγού, σε πλήρη ακαμψία που σημαίνει θάνατο αρκετές ώρες πριν και ο οποίος πιθανολογείται πως προήλθε από αναθυμιάσεις, καθώς βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο ένα ταψί το οποίο χρησιμοποίησε σαν μαγκάλι.
Την περασμένη Πέμπτη, 37χρονη βρέθηκε από τον αδελφό της εντός του υπνοδωματίου της και συγκεκριμένα στο κρεβάτι της οικίας της στην οδό Σεφέρη τραυματισμένη σοβαρά με κουζινομάχαιρο στον λαιμό και στον θώρακα. Ευτυχώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου