Νεαροί τσιγγάνοι σκορπούν τον τρόμο στο αθλητικό κέντρο στο Καρακόνερο.

Κύριε Δήμαρχε μας είπατε μέχρι τέλος Μαρτίου θα έχουν φύγει....Επικίνδυνη περιοχή έχει γίνει και το αθλητικό κέντρο στο Καρακόνερο εξ αιτίας της παραβατικής συμπεριφοράς των... τσιγγάνων που διαμένουν στον διπλανό καταυλισμό. Οι διαρρήξεις αυτοκινήτων και η προκλητική συμπεριφορά νεαρών τσιγγάνων, προκαλούν πλέον αισθήματα φόβου στους αθλούμενους, όπως καταγγέλλουν μέλη του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης.
Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, όλοι πλέον είμαστε υποψήφια θύματα – και όχι μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.
Οι νεαροί τσιγγάνοι εισβάλλουν στο πάρκινγκ και σπάνε τζάμια αυτοκινήτων για λίγα κέρματα, ενώ έχουν ξεκινήσει και αγώνες ταχύτητας στην περιμετρική οδό με σοβαρούς κινδύνους για κάθε διερχόμενο, πέρα βέβαια από το κάψιμο πλαστικών που κάνουν την ατμόσφαιρα αποπνικτική.
Συγκεκριμένα όπως καταγγέλλουν:
«Σας κάνω έκκληση για βοήθεια. Παρακαλώ προστατέψτε μας.
Είναι πλέον κουραστικό και ψυχοφθόρο .
Από την μια να προσπαθείς να προσφέρεις και απο την άλλη να αισθάνεσαι απροστάτευτος και παρατημένος θύμα του πιο μεγάλου Μπουλινγκ.
Για άλλη μια φορά μέλος του ομίλου μας (ΡΟΑ) έπεσε θύμα διάρρηξης και βανδαλισμού του αυτοκινήτου του . Καθώς όλοι αφήνουμε πλέον τα αυτοκίνητα μας στο νέο πάρκινγκ έξω από το αθλητικό πάρκο παρέχοντας ασφάλεια σε γονείς και παιδιά θέτουμε υποψηφιότητα για θύματα διάρρηξης στους νεαρούς “φίλους” μας όπου ακόμα και για μαγκιά ή πειραματισμό σπάνε τα τζάμια των αυτοκινήτων για λίγα ψιλά ή ότι άλλο βρουν μέσα .
Είναι πλέον στην καθημερινότητα μας να περνάνε μέσα από τον όμιλο με τα καροτσάκια τους (κλεμμένα απο super market ) και να διαπληκτίζονται με τους μικρούς αθλητές τους προπονητές και τους γονείς τους .
Έχουμε γίνει μέρος εκείνου του μεγάλου όγκου κατοίκων της περιοχής που κάθε μέρα παίρνουμε τηλέφωνο σε αστυνομία και πυροσβεστική για να σταματήσουμε την καύση τοξικών πλαστικών περιβλημάτων καλωδίων αγνώστου “πόθεν εσχες”.
Τον τελευταίο καιρό έχουν πάλι αποθρασυνθεί ξεκίνησαν τις κόντρες στην περιφερειακή οδό και το ατύχημα είναι πιο κοντά από ποτέ.
Κύριες και κύριοι μας κατάλαβαν δεν μας παίρνουν στα σοβαρά!!!».

http://rodosalarm.gr/
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου