Τραπεζικοί υπάλληλοι «καρφώνουν» καταθέτες;

Μας απεστάλη (ανυπόγραφη) η ακόλουθη επιστολή, την οποίαν «κατ’ εξαίρεση» δημοσιεύουμε, λόγω του ενδιαφέροντος που παρουσιάζει:
«Αγαπητέ κ. Αθανασίου,
Το παρακάτω θέμα είναι σοβαρό και θα ήθελα να το αναδείξεις μέσα από την εφημερίδα σου. Ήμουν για καφέ σε γνωστή καφετέρια της πόλης στο διπλανό τραπέζι ήταν μια παρέα ανδρών και γυναικών όπου ανάμεσά τους ήταν ένας τραπεζικός υπάλληλος της … (αναφέρεται στο όνομα της Τράπεζας) (…) στο όνομα με γυαλιά και μιλούσε με βάρια χωριάτικη προφορά.
Αναφερόταν σε πελάτες της τράπεζάς του, ανέφερε ποσά που έχουν κάποιοι πελάτες , μάλιστα ανέφερε ότι ροδίτης επιχειρηματίας έχει 13.000.000,00 (δεκατρία εκατομμύρια)!!! στον λογαριασμό του άλλος έχει 6.000.000,00 (έξι εκατομμύρια) άλλος έχει 1.700.000,00 άλλος 500.000,00 και αρκετά άλλα ποσά, ονόματα δεν ανέφερε, αλλά ανέφερε δραστηριότητες των επιχειρηματιών και λίγο πολύ φωτογράφιζε κάποιους!!!!. Κύριε Αθανασίου, αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και δεν είναι σοβαροί οι υπάλληλοι που συζητάνε αυτά τα προσωπικά απόρρητα δεδομένα, δεν είναι τυχαίο που κάποιοι πήρανε τα χρήματα σπίτι τους και μετά από λίγο έπεσαν θύματα διάρρηξης, επίσης κάποιοι μπορεί να πέσουν θύματα εκβιασμών ή απαγωγής και όλα αυτά επειδή κάποιοι υπάλληλοι μιλάνε, άλλοι από αφέλεια, άλλοι από σκοπιμότητα. Παρακαλώ πολύ τονίστε αυτό το θέμα και επικοινωνήστε και με τους διευθυντές της … και των άλλων τραπεζών να τονίσουν στους υπαλλήλους τους να μην μιλάνε!!!!!».


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου