Επαγγελματίας οδηγός ασελγούσε εις βάρος παιδίσκης 3 ετών;

Παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξετάσεως.Υποβάλλεται στην Εισαγγελία η δικογραφία εις βάρος σερβιτόρου που κατηγορείται για απόπειρα ασέλγειας εις βάρος 11χρονου αγοριου.

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως ποινικά κολάσιμων πράξεων, από έναν επαγγελματία οδηγό, σε βάρος παιδίσκης ηλικίας μόλις 3 ετών, παρήγγειλε στην Πταισματοδίκη Ρόδου, ο Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κωνσταντίνος-Δημήτριος Γιαννακούλας.
Σε πρώτη φάση θα καταθέσουν ενώπιον της κ. Πταισματοδίκη οι διαζευγμένοι γονείς του παιδιού, που διαμένει μόνιμα με την μητέρα του στη Ρόδο, ενώ στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας θα διοριστεί παιδοψυχολόγος για να εξετάσει το παιδί.
Όπως έγραψε η «δημοκρατική», τον εγκαλούμενο γνώρισε η μητέρα του παιδιού το Νοέμβριο του 2014 και διατηρούσαν έκτοτε φιλικές σχέσεις. Η γνωριμία τους, εξελίχθηκε σε μία στενή φιλία, η οποία δεν είχε ερωτικές ή συναισθηματικές προεκτάσεις. Η μητέρα της ανήλικης φέρεται να είχε εξηγήσει στον εγκαλούμενο, ότι δεν ήθελε ερωτική σχέση μαζί του και ότι δεν θα πρέπει να περιμένει «κάτι παραπάνω» από μια απλή φιλία.
Ο εγκαλούμενος, σύμφωνα με την μήνυση, έδειχνε στοργή και αγάπη στην ανήλικη θυγατέρα της και όταν η ίδια αδυνατούσε, λόγω της εργασίας της, να μεταφέρει ή να παραλάβει, το παιδί της από τον παιδικό σταθμό, το ανελάμβανε εκείνος.
Επιπλέον σε δύο τουλάχιστον περιστάσεις, ο εγκαλούμενος φέρεται να είχε αναλάβει την φύλαξη του παιδιού στην οικία της μητέρας του, όταν η τελευταία έπρεπε να απουσιάσει και η νταντά αδυνατούσε να εργαστεί.
Όπως περιγράφεται στην έγκληση, ενώ όλα έβαιναν καλά, πριν ένα μήνα το παιδί άρχισε να εμφανίζει περίεργη συμπεριφορά και συγκεκριμένα φίλησε την μητέρα του στο μάγουλο με εξαιρετικά προκλητικό τρόπο.
Επιπλέον, ενώ το παιδί πήγαινε στον σταθμό με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, άρχισε να δείχνει αρνητική συμπεριφορά, ξεσπούσε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί και στην πορεία παρουσίασε κρίσεις έντονου βήχα, χωρίς να είναι άρρωστο.
Ιατροί θεώρησαν ότι ο βήχας οφείλετο σε ψυχοσωματική αιτία και όταν ένα βράδυ περί τις αρχές Ιουλίου, το παιδί έβηχε πολύ, η μητέρα της είχε συνομιλία μαζί της κατά τη διάρκεια της οποίας, το παιδί περιέγραψε ότι ο εγκαλούμενος το θώπευε στα απόκρυφά του σημεία!
Η μητέρα επισκέφθηκε παιδίατρο και ψυχολόγο, ενώ διαπίστωσε ότι το παιδί δεν πήγαινε στην ώρα του στο σχολείο αλλά με καθυστέρηση δυόμισι περίπου ωρών. Από τις εξετάσεις δεν προέκυψε διακορεσμός του παιδιού ή άλλου είδους κακοποίηση.
Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Βασίλης Καβουριού.
ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ
Τη Δευτέρα αναμένεται να υποβληθεί εξάλλου στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και η δικογραφία που σχηματίστηκε από το ΑΤ Αρχαγγέλου σε βάρος ενός 43χρονου σερβιτόρου, που διαμένει σε χωριό της Νότιας Ρόδου, ο οποίος φέρεται να αποπειράθηκε να αποπλανήσει ένα 11χρονο αγόρι.
Το βράδυ της Τετάρτης ενημερώθηκαν για το περιστατικό και επισήμως οι αστυνομικοί του ΑΤ Αρχαγγέλου, από τον 43χρονο πατέρα του παιδιού, που ζήτησε τον ποινικό κολασμό του συνομήλικου του δράστη.
Μάρτυρες στην υπόθεση είναι τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα δύο άνδρες και δύο γυναίκες, γνωστοί στην μικρή κοινωνία του χωριού. Ο πατέρας του παιδιού, πρότεινε ως μάρτυρες τους δύο άνδρες, οι  οποίοι κλήθηκαν στο ΑΤ Αρχαγγέλου και εξιστόρησαν τις φρικιαστικές λεπτομέρειες της σεξουαλικής επίθεσης του καταγγελλόμενου σε βάρος του μικρού παιδιού, το βράδυ της Δευτέρας.
Στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας αναμένεται η εξέταση του παιδιού από παιδοψυχολόγο προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη μεταξύ του ίδιου και του καταγγελλόμενου.
Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι μάρτυρες και ο πατέρας του παιδιού, ο 43χρονος επιχείρησε να ασελγήσει στο άγουρο κορμί του, στον προαύλιο χώρο εκκλησίας! Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μάρτυρες διατείνονται ότι ο καταγγελλόμενος παραδέχτηκε τις πράξεις του κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.
Παρέα τριών ατόμων, γνωστών στο χωριό (ο ένας έχει μακρά θητεία και στα δημόσια πράγματα της περιοχής) βρισκόταν συγκεκριμένα σε καφενείο όταν είδε τον καταγγελλόμενο να κινείται κοντά στην εκκλησία. Εκεί βρισκόταν μια κάτοικος του χωριού, που διαπίστωσε ότι μαζί με τον 40χρονο, ήταν και ένα μικρό παιδί.
Υποψιασμένη από τις φήμες για το παρελθόν του, η γυναίκα φέρεται να τους ακολούθησε και όταν διαπίστωσε ότι ετοιμαζόταν να ασελγήσει στο παιδί, που προέρχεται από οικογένεια με προβλήματα, φώναξε τους τρεις άνδρες, που στην κυριολεξία τον βρήκαν με κατεβασμένα τα παντελόνια.
Το κατατρομαγμένο παιδί έφυγε από το σημείο, ενώ ακολούθησε επεισόδιο.
Σημειώνεται ότι για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εργοδότης του, ξενοδόχος, που τον απομάκρυνε από την εργασία του.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου