Φωτογραφίες ντοκουμέντο για το θάνατο της Ρωσίδας τουρίστριας

Φωτογραφίες ντοκουμέντο, οι οποίες δείχνουν ένα ταχύπλοο σκάφος το οποίο ενδέχεται να είναι αυτό που  «θέρισε» την  άτυχη τουρίστρια..
από τη Ρωσία η οποία κολυμπούσε το απόγευμα της 1ης Αυγούστου στην παραλία «Τραουνού» της Ρόδου, να κινείται κοντά στην συγκεκριμένη περιοχή, έχουν από χθες στα χέρια τους οι αρμόδιες λιμενικές αρχές που διερευνούν την υπόθεση.
Παρόμοιες φωτογραφίες κοινοποιήθηκαν και στη ΡΟΔΙΑΚΗ από αναγνώστη μας, οι οποίες δείχνουν το ταχύπλοο να κινείται στην ευρύτερη περιοχή κι όπως φαίνεται κοντά στην ακτή.

Το υλικό αυτό, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να ενσωματωθεί στη δικογραφία που σχηματίζεται αυτές τις μέρες από αξιωματικούς του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Ρόδου και η οποία στη συνέχεια θα υποβληθεί στην εισαγγελέα Ρόδου προκειμένου να αποφασιστεί αν θα ασκηθούν και σε ποιούς ποινικές διώξεις.

Σημειώνεται ότι η αρμόδια εισαγγελέας,  έδωσε εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στον αρμόδιο Πταισματοδίκη προκειμένου να διευκρινιστούν επακριβώς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό, καθώς επίσης και το τι ακριβώς ισχύει από το νομικό πλαίσιο.

Στη συνέχεια η δικογραφία θα επιστρέψει και πάλι στην Εισαγγελέα, η οποία θα προσδιορίσει επακριβώς τις κατηγορίες σε βάρος του 42χρονου για να παραπεμφθεί έτσι σε τακτική δικάσιμο.

Η θλιβερή αυτή υπόθεση με τον άδικο χαμό της 37χρονης Ρωσίδας τουρίστριας, σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου της 1ης Αυγούστου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, ταχύπλοο σκάφος, χτύπησε με την προπέλα του την 37χρονη κολυμβήτρια με αποτέλεσμα να την διαμελίσει σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά και να διαλύσει σχεδόν το κεφάλι της.

Υπήρξαν μαρτυρίες ότι ταχύπλοο σκάφος με χειριστή τον 42χρονο Ελβετό, κινούνταν πριν τη δύση του ηλίου  με το ιδιωτικό του σκάφος στην περιοχή.
Φωτογραφία ντοκουμέντο: Το ταχύπλοο την ώρα που πλέει στην περιοχή Τραουνού. Οι φωτογραφίες αποτυπώθηκαν από τουρίστρια και παραδόθηκαν και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου
Φωτογραφία ντοκουμέντο: Το ταχύπλοο την ώρα που πλέει στην περιοχή Τραουνού. Οι φωτογραφίες αποτυπώθηκαν από τουρίστρια και παραδόθηκαν και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου

Μαζί του στο σκάφος επέβαιναν άλλοι 6 φίλοι του (που έκαναν εκ περιτροπής θαλάσσιο σκι) που μάλιστα  είχαν  αντιληφθεί το χτύπημα που προκλήθηκε.

Η 37χρονη Ρωσίδα, είχε έρθει για διακοπές στο νησί μας πριν από μερικές μέρες. Έμενε στην περιοχή Αφάντου και συνήθιζε να κολυμπά μέχρι αργά στη συγκεκριμένη παραλία, όπως κατέθεσε Ροδίτης φίλος της ο οποίος και την αναζήτησε.

Τελικά ήταν το τελευταίο της κολύμπι. Όταν άργησε να δώσει σημεία ζωής ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο. Στην περιοχή υπάρχει στρατιωτικό φυλάκιο και οι αρμόδιοι ενημέρωσαν ταυτόχρονα το Λιμεναρχείο ότι στην παραλία παρά το γεγονός ότι είχε δύσει ο ήλιος, υπήρχαν προσωπικά αντικείμενα λουόμενης.
Ακολούθησαν ολονύκτιες έρευνες και δυστυχώς τα ξημερώματα η 37χρονη εντοπίστηκε διαμελισμένη.
http://www.rodiaki.gr/
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου