Εξαρθρώθηκε στη Ρόδο κύκλωμα σωματεμπορίας

Δικογραφία σε βάρος 5 ατόμων για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, σωματεμπορία, παράνομη κατακράτηση και βιασμό σχημάτισαν χθες...
οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, που πραγματοποίησαν επιχείρηση για τη σύλληψή τους, μετά από καταγγελία μιας νεαρής Ρωσίδας.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, καθώς η έρευνα βρισκόταν μέχρι χθες το απόγευμα σε πλήρη εξέλιξη, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ημεδαπό κάτοικο Αθηνών, ηλικίας 50 ετών περίπου, ο οποίος φέρεται ως ο «εγκέφαλος» κυκλώματος σωματεμπορίας.
Η νεαρή Ρωσίδα διατείνεται συγκεκριμένα ότι ο συγκεκριμένος ημεδαπός την βίασε και την εξανάγκαζε να εργάζεται σε στριπτιζάδικα. Δύο γυναίκες «δορυφόροι» του συγκεκριμένου ημεδαπού, ελληνικής καταγωγής, καταγγέλθηκαν ότι του παρείχαν συνδρομή και την κατακρατούσαν στην οικία τους στη Ρόδο έχοντας πρώτα αφαιρέσει και τα ταξιδιωτικά της έγγραφα.
Οπως ισχυρίστηκε η Ρωσίδα, ο Αθηναίος την εξανάγκασε να εργάζεται σε στριπτιζάδικο ιδιοκτησίας ενός 45χρονου Ροδίτη, που έχει απασχολήσει ξανά τη δικαιοσύνη και ότι εκεί εκείνος της ζητούσε με φορτικότητα να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες του καταστήματος έναντι αμοιβής.
Στην υπόθεση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εμπλέκεται και ένας Ουκρανός.
Την υπόθεση χειρίζονται οι δικηγόροι κ.κ. Στέλιος Αλεξανδρής, Ακης Δημητριάδης και Μάριος Μαραβέλιας.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου