ΕΚΤΑΚΤΟ: Διπλό θανατηφόρο τροχαίο με δύο γυναίκες πριν από λίγο στη Ροδο

Διπλό θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο νησί της Ρόδου, στην Ρόδου Καλλιθέας κοντά στο Φαληράκι, με θύματα δύο νεαρές...
γυναίκες που εργάζονταν σε ξενοδοχείο της περιοχής.
Οι δύο γυναίκες ηλικίας 40 και 45 ετών αντίστοιχα, επέβαιναν απο κοινού σε μηχανή που οδηγούσε ένας συμπολίτης μας ο οποίος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Ρόδου.
Οι τρεις τους κινούνταν με την  μηχανή και οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι ο οδηγός της έχασε τον έλεγχο και βγήκε με μεγάλη ταχύτητα εκτός του δρόμου,  Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα οι δύο γυναίκες. 
Η νέα τραγωδία, έγινε στις 6 και 10 το ξημερώματα.
Μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου οι γιατροί βεβαίωσαν τον θάνατό τους.
Έρευνα διεγάξει το τμήμα Τροχαίας Ρόδου.
 http://www.rodiaki.gr/
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://kozanimedia.gr/?p=234369#.VeMPUddZlqN

    Στο πένθος έχει βυθιστεί η πόλη της Κοζάνης στο άκουσμα της τραγικής είδησης για τον αδόκητο θάνατο, σε τροχαίο δυστύχημα με μοτοσικλέτα στη Ρόδο, της 28χρονης Γεωργίας Καραφύλλη.

    Η Γωγώ, (ή «Ηλιαχτίδα» όπως τη φώναζαν γνωστοί και φίλοι, αλλά και σημείωνε και η ίδια στο Facebook) εργαζόταν ως ναυαγοσώστρια σε ξενοδοχεια της Ρόδου τα καλοκαίρια και τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου έχασε τη ζωή της όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε, (μαζί με μια ακόμη γυναίκα που έχασε επίσης τη ζωή της και έναν άντρα οδηγό) ξέφυγε από την πορεία της, εξετράπη στο κράσπεδο και ανετράπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή