Μέσα στην αγωνία και την ένταση ζουν οι κάτοικοι στο Νιοχώρι – Προβλημα η Ορφανίδου

Δέκτης παραπόνων  για την απαράδεκτη κατάσταση που συνεχίζει να επικρατεί στην περιοχή Νεοχωρίου και ειδικά στην  οδό Ορφανίδου, έγινε χθες ο  δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Κάτοικοι της περιοχής  δήλωσαν  πως   από την έναρξη της  φετινής σεζόν  έχουν πραγματοποιηθεί  δύο  συσκέψεις,  αλλά τα προβλήματα στην οδό Ορφανίδου δεν αντιμετωπίστηκαν.
«Το φετινό  καλοκαίρι χάθηκε  αλλά  τα προβλήματα δεν αντιμετωπίστηκαν από τη δημοτική αρχή .  Όλος ο κόσμος περιμένει την έναρξη της θερινής περιόδου για να χαλαρώσει και εμείς ζούμε διαρκώς μέσα στην αγωνία και την ένταση. Δεν  μας αφήνουν σε ησυχία ούτε την ημέρα ούτε και τις νυκτερινές ώρες», δήλωσε η κάτοικος της περιοχής κ. Μαρία Παπαδοπούλου, που υπογράμμισε ότι τα μπαρ παίζουν μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
«Η μουσική σε μόνιμη βάση παίζει  στη διαπασών από τα μπαρ και τα στριπτιζάδικα .  Δεν υπάρχει καθαριότητα και βλέπουμε  και άλλες δραστηριότητες μη νόμιμες που μας ενοχλούν», δήλωσε η κ. Παπαδοπούλου.
Σε ερώτηση σχετικά με τις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που ταλανίζουν τις οικογένειες που ζουν στην περιοχή, η κ. Παπαδοπούλου δήλωσε:
«Οι συσκέψεις πραγματοποιήθηκαν γιατί  έγιναν παράπονα  από τα στελέχη ενός τουριστικού πρακτορείου. Το πρόβλημα ήταν η άγρα πελατών από τα μπαρ. Υπάρχουν όμως και άλλα ζητήματα που δεν αντιμετωπίστηκαν».
Η κ. Παπαδοπούλου τόνισε πως οχλήσεις υπάρχουν ακόμη και τις μεσημβρινές ώρες.
«Οι τουρίστες που διαμένουν σε καταλύματα στην περιοχή Νεοχωρίου  ξυπνούν μεσημέρι  και ξεκινούν να διασκεδάζουν. Δεν γνωρίζουν πως εκείνες τις ώρες υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν να ξεκουραστούν. Αναγκαζόμαστε να διαπληκτιζόμαστε και να τους ζητούμε να κάνουν ησυχία», δήλωσε η κ. Παπαδοπούλου, που εξέφρασε την αγανάκτησή της ότι οι κάτοικοι θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν Γολγοθα μέχρι και τον Οκτώβριο που  κλείνουν για το χειμώνα  τα μπαρ.
«Γνωρίζουμε πως δεν θα δοθεί λύση στο πρόβλημά μας από τη δημοτική αρχή. Θα συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε Γολγοθά μέχρι και τον Οκτώβριο. Ήρθαμε όμως να διαμαρτυρηθούμε στο κ. Φώτη Χατζηδιάκο  για άλλη μια φορά και να του  ζητήσουμε να δώσει λύσεις», δήλωσε η κ.  Παπαδοπούλου.
Να σημειωθεί πως μετά τις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν κατά την έναρξη της θερινής περιόδου τέθηκαν σε εφαρμογή κάποια μέτρα και έγινε προσπάθεια να αποκλειστεί η κυκλοφορία οχημάτων και δικύκλων στην οδό Ορφανίδου.
Τα προβλήματα στη συγκεκριμένη οδό είχαν απασχολήσει και την προηγούμενη δημοτική  αρχή που είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε ανακλήσεις αδειών από ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούν στη συγκεκριμένη οδό.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου