Ρόδος: Λεηλάτησαν το αυτοκίνητό του μέσα σε... δεκαπέντε λεπτά!

Άφησε το αυτοκίνητό του για ένα τέταρτο στο Καρνάγιο και το βρήκε «ξηλωμένο» και κατεστραμμένο..!

Ο λόγος για 60χρονο συμπολίτη μας ο οποίος δεν μπορεί ακόμη να συνέλθει από αυτό που του συνέβη χθες το μεσημέρι.
Όπως ο ίδιος κατήγγειλε στην «Ροδιακή» μετέβη με το αυτοκίνητό του στο καρνάγιο της Ρόδου, έχοντας μαζί του ένα τρέιλερ με το οποίο θα έριχνε στην θάλασσα ένα μικρό σκάφος που διαθέτει.  Πράγματι ο 60χρονος έριξε το σκάφος στο νερό και πολύ γρήγορα ανέβηκε στην επάνω περιοχή του Καρνάγιου όπου και στάθμευσε το αυτοκίνητό του και το τρέιλερ.
Αφού τα κλείδωσε επέστρεψε στο σκάφος, και με αυτό πήγε μέχρι την Κολώνα για να επιστρέψει μετά από 15 λεπτά και πάλι στο Καρνάγιο οδικώς με έναν φίλο του.  
Μόλις πλησίασε στο αυτοκίνητό του ο 60χρονος έπαθε σοκ, βλέποντας το κυριολεκτικά κατεστραμμένο! Τα τζάμια ήταν σπασμένα και από μέσα το αυτοκίνητο «ξηλωμένο» σε κάθε σημείο, από το ντουλαπάκι έως και τους χώρους δίπλα από το λεβιέ των ταχυτήτων αλλά και πίσω από τα καθίσματα των επιβατών! 
Ο συμπολίτης μας επικοινώνησε τόσο με την αστυνομία όσο και με το Λιμεναρχείο τους οποίους και ενημέρωσε για το περιστατικό, το οποίο μόνο το πρώτο και σίγουρα ούτε το τελευταίο είναι που σημειώνεται στην περιοχή του Καρνάγιου από τους γνωστούς – άγνωστους δράστες!
http://www.rodiaki.gr/
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου