48χρονος καλλιεργούσε χασισόδεντρα

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου συνέλαβαν το μεσημέρι της Παρασκευής στα Μαριτσά, δύο ημεδαπούς, ηλικίας 48 και 36 ετών για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης...
Το τελευταίο χρονικό διάστημα περιήλθαν πληροφορίες στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, που έφεραν τον 48χρονο να καλλιεργεί κάνναβη. Τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση και διαπιστώθηκε ότι το πρωί της 4ης Σεπτεμβρίου 2015 μετέβη σε αγροτική περιοχή των Μαριτσών και εισήλθε σε περιφραγμένο αγρόκτημα ιδιοκτησίας του. Μαζί του ήταν και ο δεύτερος κατηγορούμενος.
Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο και βρήκαν στην κατοχή του πρώτου μια αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία με κάνναβη βάρους 6,3 γραμμαρίων, μια αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία με κάνναβη βάρους 4,2 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας. Στην κατοχή του δεύτερου βρέθηκε μια αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία με κάνναβη βάρους 3,5 γραμμαρίων.
Ο 48χρονος οδήγησε τους αστυνομικούς σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο στο ίδιο αγρόκτημα στο οποίο καλλιεργούσε πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,70, 2,15, 1,80, 2,25 και 1,25 μέτρων.
Τα χασισόδεντρα εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν ενώ κατασχέθηκε και εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε ο πρώτος για την καλλιέργειά τους.
Οι κατηγορούμενοι διατείνονται ότι ήθελαν την κάνναβη για ιδίαν χρήση.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου