Παραδόθηκε ο δολοφόνος του 50χρονου – “Δεν ήθελα να σκοτώσω τον Γιάννη”

Ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε τι έκανε μετά την έντονη λογομαχία τους και ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 50χρονο, αλλά να τον εκφοβίσει

Για μια παρατήρηση που δέχτηκε να χαμηλώσει την ένταση της μουσικής που άκουγε, έγινε δολοφόνος ένας αλλοδαπός στην Ιαλυσό της Ρόδου! Ο 45χρονος Αλβανός δράστης, που άρπαξε ένα μαχαίρι και σκότωσε με αυτό εν ψυχρώ τον γείτονά του, παραδόθηκε λίγη ώρα αργότερα στην Αστυνομία.
Το φονικό συνέβη το απόγευμα και αφού οι δύο άνδρες είχαν διαπληκτιστεί έντονα λίγα λεπτά νωρίτερα για ασήμαντη αφορμή. Το θύμα, ο 49χρονος Ιωάννης Μαλλιάκας, επέμενε να χαμηλώσει ο Αλβανός γείτονάς του τη μουσική επειδή τον ενοχλούσε, αλλά οι παρατηρήσεις του έκαναν τον οξύθυμο αλλοδαπό να βγει εκτός εαυτού. Με το μυαλό του θολωμένο, άρπαξε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στο θύμα του. Ο Έλληνας δέχτηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές στα πλευρά και την κοιλιά, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά. Παρ’ όλα αυτά, κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια και οι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία. 
Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο το πλήρωμα του οποίου προσπάθησε να βοηθήσει τον άτυχο άνδρα. Όμως, ήταν ήδη αργά καθώς είχε υποκύψει στα βαρύτατα τραύματά του. Ο δράστης παραδόθηκε στους αστυνομικούς και ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε τι έκανε μετά την έντονη λογομαχία τους και ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 50χρονο, αλλά να τον εκφοβίσει.
protothema.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου