«Καζάνι» που βράζει το Δημαρχείο της Ρόδου – Ένταση και επεισόδια αυτή την ώρα

«Σφραγίστηκαν» με αλυσίδες οι πόρτες του κτιρίου...Έκρυθμη είναι αυτή την ώρα η ατμόσφαιρα στο Δημαρχείο της Ρόδου, όπου..
σε λίγα λεπτά αναμένεται να ξεκινήσει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Δεκάδες κάτοικοι των περιοχών που προτείνονται για την μετεγκατάσταση των Ρομά, βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από την πλαϊνή πόρτα του κτιρίου και απαιτούν να εισέλθουν μέσα, προκειμένου να έχουν συνάντηση με τον δήμαρχο και  το δημοτικό συμβούλιο και να δηλώσουν την έντονη αντίθεση τους σε αυτή την προοπτική.
Οι εξαγριωμένοι κάτοικοι ωστόσο εμποδίζονται από ισχυρή αστυνομική δύναμη που βρίσκεται στην είσοδο του Δημαρχείου, ενώ σημειώνεται ότι δημαρχείο είναι «σφραγισμένο» με αλυσίδες και δεν μπορεί να εισέλθει κανείς από άλλη είσοδο.
Η ατμόσφαιρα γίνεται όλο και πιο εκρηκτική καθώς πλησιάζει η ώρα του δημοτικού συμβουλίου, με αυτούς που διαμαρτύρονται να καταφέρονται εναντίον του δημάρχου.
http://www.rodiaki.gr/
Το πλήθος διαμαρτύρεται ότι είναι αντιδημοκρατικό να μην επιτρέπουν την είσοδο απλών πολιτών στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ θεωρούν ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.Σε λίγο περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο.
Συνεχής ενημέρωση…
Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου