Στην εντατική 19χρονος Ροδίτης που τραυματίστηκε σε τροχαίο..Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη

Σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ρόδου, ένα 19χρονο παλικάρι από τη Ρόδο, ο οποίος κινούμενος το πρωί του Σαββάτου με το...
δίκυκλό του, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ι.χ αυτοκίνητο στη  διασταύρωση των Οδών Δενδρινού και Γρηγορίου του Ε' την περιοχή του Αγίου Δημητρίου.
Από την σύγκρουση η οποία ήταν σφοδρότατη τραυματίστηκε εξαιρετικά σοβαρά στο κεφάλι ο 19χρονος οδηγός του δικύκλου, ο οποιός και μεταφέρθηκε αμέσως από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Ρόδου. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τον μετέφεραν αμέσως στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου μας.
Έγιναν προσπάθειες για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Κρήτης ή της Αθήνας αλλά δεν έγινε εφικτό καθώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε λίγες ώρες αργότερα.
Την έρευνα για τα αίτια του νέου τροχαίου ατυχήματος, ανέλαβε η τροχαία της Ρόδου. Συγγενείς και φίλοι του 19χρονου πάντως επισημαίνουν ότι το όχημα του νεαρού κινούνταν κανονικά επί της Δενδρινού και η σύγκρουση προήλθε όταν το ιχ. αυτοκίνητο παραβίασε το STOP Μάλιστα έχουν ζητηθεί από τα κοντινά καταστήματα και τα βίντεο που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει την σύγκρουση.
Στο συγκεκριμένο σημείο - διασταύρωση, έχουν σημειωθεί δεκάδες τροχαία τα τελευταία χρόνια.
http://www.rodiaki.gr/
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου