Αθίγγανοι επιτέθηκαν σε Ροδίτη και τον έκαναν μαύρο στο ξύλο

Καζάνι που βράζει, έτοιμο να εκραγεί είναι η τοπική κοινωνία, εξαιτίας της παραβατικής συμπεριφοράς μερίδας των αθίγγανων που διαμένουν στην περιοχή Καρακόνερο....

Με εμφανή χτυπήματα στο πρόσωπο, ο κ. Γ. Γόμπος εξηγεί ότι η κατάσταση με τους ΡΟΜΑ αποτελεί πλέον μεγάλο κίνδυνο για όλους μας.Όπως κατήγγειλε χθες μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ ο συμπολίτης μας κ. Γιάννης Γόμπος, η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, αφού πριν από μερικές μέρες, δέχθηκε επίθεση από ομάδα εξαγριωμένων ΡΟΜΑ επειδή πλησίασε τον καταυλισμό τους για να ψαρέψει!
Με εμφανή χτυπήματα στο πρόσωπο, ο κ. Γ. Γόμπος εξηγεί ότι η κατάσταση με τους ΡΟΜΑ αποτελεί πλέον μεγάλο κίνδυνο για όλους μας.

Τα χτυπήματα που δέχθηκε ο συμπατριώτης μας, από την ομάδα 10 -12 ατόμων, «αποτυπώθηκαν» στο κεφάλι, στο πρόσωπο και σε όλο του σχεδόν το σώμα και μάλιστα χρειάστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο της Ρόδου, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Χθες ο ίδιος μαζί με άλλους συμπολίτες μας, περιέγραψε μιλώντας στη «Ροδιακή» την κατάσταση την οποία βιώνουν όλοι όσοι διαμένουν κοντά στον καταυλισμό, είτε είναι διερχόμενοι και κάλεσαν επιτέλους τις αρμόδιες αρχές να πάρουν μέτρα προστασίας για τους κατοίκους μας από τέτοιου είδους φαινόμενα.
http://www.rodiaki.gr/
Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου