Τι άπαντα ο Ροδίτης πρωταθλητής του bodybuilding Γιάννης Μάγκος για το περιστατικό στα σφαγεία

Για την αποκατάσταση της αλήθειας. Σχετικά με ένα περιστατικό που έλαβε χώρα πριν δύο ημέρες στην περιοχή «σφαγεία» , όπου φυλάσσονται οι μετανάστες που έρχονται στην Ρόδο θέλω να δηλώσω τα εξής.

Ποτέ δεν ήμουν και δεν είμαι ρατσιστής όπως θέλει να με σπιλώνει δημόσια ο γνωστός φωτορεπόρτερ – εκβιαστής- Αργύρης Μαντικός. Με όσα έγραψε στην παράνομη ιστοσελίδα που διατηρεί προσπάθησε να μεταφέρει μια προσωπική διαμάχη που είχαμε σε γενικότερο θέμα προσπαθώντας να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη σε βάρος μου.
Ο συγκεκριμένος φωτορεπόρτερ – εκβιαστής- από το καλοκαίρι είχε μπλέξει το όνομα μου σε μία υπόθεση που είχε σχέση με την παραλία της Αγίας Μαρίνας μόνο και μόνο επειδή εργάζομαι στις επιχειρήσεις επιχειρηματία τον οποίο έμπλεκε παράνομα σε αυτήν.

Στο σημείο αυτό να εξηγήσουμε ότι ο εν λόγω φωτορεπόρτερ – εκβιαστής- επειδή είχε διαμάχη με τον συγκεκριμένο μιας και εργαζόταν στην εφημερίδα που διατηρούσε στο παρελθόν, θεωρούσε να στοχοποιήσει όσους ήταν μαζί του.
Τότε σε ρεπορτάζ του στις 17 Ιουλίου του 2015 με είχε διαπομπεύσει στην παράνομη ιστοσελίδα του( rodospress.gr) και λέω παράνομη μιας και δεν έχει τιμολόγια για όσες διαφημίσεις παίρνει , παρά μόνο με εκβιαστικό τρόπο , για να μην «βγάλει σκάνδαλα» με τον άθλιο τρόπο που γνωρίζει καλά να κάνει και με τις γνωστές τακτικές των εκβιαστών.

Ο κ. Αργύρης Μαντικός επικαλείται ότι είναι εθελοντής στους μετανάστες αλλά στην πραγματικότητα την ημέρα του περιστατικού βρέθηκε στον χώρο εκεί για να τραβήξει φωτογραφίες και της πουλήσει όπου αυτός νομίζει . Έτσι νομίζει ότι προάγει τον εθελοντισμό; Ωραίος εθελοντής είναι. Όσον αφορά τις σωματικές βλάβες, ένα σπρώξιμο μετά από λογομαχία μαζί του το μεγαλοποίησε για να θυματοποιηθεί και να στοχοποιήσει εμένα θέλοντας να κερδίσει τις εντυπώσεις και να βγάλει για μια ακόμα φορά το μένος του μέσω εμένα στον επιχειρηματία με τον οποίον βρίσκεται σε κόντρα από το καλοκαίρι.
Εννοείται ότι αυτό που συνέβη έχει σχέση με προσωπικό θέμα όπως αντιλαμβάνεστε και σε καμία περίπτωση με σχέση με τους μετανάστες που έρχονται στο νησί μας ψάχνοντας ένα καλύτερο μέλλον. Και να ξεκαθαρίσω τελευταία ότι προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους και την λέξη «ρατσιστής» που χρησιμοποίησε για να με ξευτελίσει του την επιστρέφω.

Αν χρειαστεί θα επανέλθω για οποιαδήποτε άλλες απαντήσεις

Γιάννης Μάγκος.
Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου